Jorn | Solution architect integratie

"Voor een betere dienstverlening moeten we steeds meer koppelen en integreren."

Jorn Vennix, solution architect integratie CZ

“Om onze diensten en communicatie steeds beter, makkelijker en sneller te maken, moeten we steeds meer aan elkaar koppelen en integreren. Niet alleen channels, maar vooral ook data. Hoe beter we daarin worden, hoe meer inzichten we kunnen verschaffen. Aan klanten, maar ook aan CZ die daardoor klanten bijvoorbeeld gerichter en persoonlijk kan helpen. Dit soort uitdagingen zijn natuurlijk geweldig voor een hackathon.”

Snelle veranderingen

“Er komt een generatie aan die digitaal opgroeit en hoge eisen stelt aan gemak en snelheid. Bovendien verandert de wereld steeds sneller. Dat Hyves werd vervangen door Facebook duurde jaren. Nu zie je de platforms elkaar steeds sneller opvolgen, denk aan Instagram en Snapchat. Maar ook blockchain, AR en VR zijn allemaal zaken waar we wat mee kunnen en moeten. Wij willen daar vlot op kunnen inspelen en ook als organisatie razendsnel kunnen veranderen. De time to market wordt steeds belangrijker en korter!”

 

Uitdaging

“Spannend bij CZ is dat we snel willen zijn, maar ook zorgvuldig moeten zijn. We hebben te maken met veel wetten en regels én met zorg, da’s nogal iets wezenlijks voor onze klanten. Het is een uitdaging om die snelheid en korte time to market te koppelen aan nauwkeurigheid, veiligheid en integriteit.”

 

Nog beter van dienst

“In mijn dagelijkse werk zorg ik samen met mijn collega’s ervoor dat wij op een goede en correcte, maar ook snelle, manier koppelingen tussen systemen kunnen leggen zodat CZ haar klanten nog beter van dienst kan zijn. Wij bedenken en implementeren de oplossingen om soms complexe koppelingen te realiseren.”

Een hackathon is echt

“Zo’n hackathon is een geweldige gelegenheid om te werken aan een echte case, en om in alle vrijheid een concept te bedenken. Een wild idee of iets heel simpels waar nog niemand aan gedacht heeft. En juist die simpele dingen zijn soms heel moeilijk goed uit te voeren.”

Meld je aan