CZ

“Ik voelde me direct welkom.”

Nour werkte jaren als softwaredeveloper in het Midden-Oosten. Bij CZ zet hij zijn ervaring in om de organisatie én de zorgsector te innoveren.

Van Dubai naar Tilburg

“Ik kom uit Syrië. Daar was ik ook softwaredeveloper, waarbij ik vooral met .NET werkte. Ik was in dienst van een internationaal bedrijf en deed klussen in het hele Midden-Oosten: Damascus, Beirut, Istanboel, Dubai. Enkele jaren terug kwam ik in Nederland terecht. Het was voor mij toen niet mogelijk om terug naar Syrië te gaan en ik heb hier asiel aangevraagd. CZ is mijn tweede werkgever in dit land.”

 

Direct welkom

“Bij CZ kwam ik terecht in een multiculturele omgeving. Ik heb collega’s uit Nederland, Portugal, het Oostblok. De voertaal is Nederlands. Maar als je de taal nog niet goed beheerst, is niemand te beroerd om Engels met je te praten. Iedereen staat ook klaar om je te helpen. Daardoor voelde ik me direct welkom. Ik vond het ook heel fijn dat ik direct een Nederlandse taaltraining kreeg aangeboden.”

 

Veel groeikansen

“Ik werkte eerst voor een klein bedrijf. Met CZ heb ik heel bewust gekozen voor een grotere organisatie. Mijn ervaring komt nu eenmaal het best tot zijn recht als ik aan de slag kan met een grotere IT-infrastructuur. Ik werk hier vooral met OutSystems, maar CZ heeft ook veel andere platforms, zoals Microsoft Dynamics CRM, Sitecore, en verschillende platforms voor mobile app-ontwikkeling. Een grote organisatie als CZ biedt veel kansen om te groeien. Mijn ontwikkeling is onderdeel van elk gesprek met mijn leidinggevende. Sinds ik hier werk heb ik al meerdere trainingen gedaan, soms online, soms in klasverband. Ik heb mijn kennis over OutSystems verdiept, maar ook cursussen gevolgd om mijn soft skills te verbeteren.”

Nour
Één keer per maand krijgen we een halve dag tijd om aan innovatieve ideeën te werken.
Nour, OutSystems developer

De complete zorgsector

“Een extra reden om voor CZ te kiezen was voor mij de maatschappelijke rol van de organisatie. Ik zet me het liefst in voor een organisatie die iets betekent voor de samenleving. Het is ook erg interessant dat je bij een zorgverzekeraar te maken hebt met de complete zorgsector, niet slechts met een onderdeel.”

 

De sector innoveren

“Ik denk echt dat ik bij CZ bijdraag aan betere zorg. Zo ben ik een van de developers van een generieke sales funnel. Die brengt de tijd die het kost om een nieuwe service in te richten drastisch terug. Daarmee verlagen we de kosten en blijft er meer geld over voor zorg. Maar we maken ook interfaces die klanten meer inzicht geven. Zo innoveren we de sector.”

 

Maestro

“Een ander leuk project waaraan ik heb gewerkt heet Maestro. Het systeem verbindt verschillende oude en nieuwe systemen en introduceert nieuwe functionaliteiten. Het was heel interessant omdat het een complex project was waarbij het zowel om de front-end als om de back-end ging. Er waren verschillende afdelingen bij betrokken.”

 

Innovatieve ideeën

“CZ hecht duidelijk veel waarde aan innovatie. Elke vrijdag krijgen we een halve dag tijd om aan innovatieve ideeën te werken. Dat doen we meestal samen met collega’s van andere afdelingen. Daarnaast komen we 1 à 2 keer per maand bijeen om kennis te delen en nieuwe ontwikkelingen te bespreken.”

Het verhaal van Annemieke

Technisch applicatiebeheerder Annemieke; "We werken met gevoelige gegevens van verzekerden. Dat geeft veel verantwoordelijkheid."

Lees meer
Het verhaal van Annemieke
App met Diante

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als zorginkoper kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Diante een WhatsAppje.

App met Diante