“De diversiteit vind ik het leukst aan mijn werk.”

Procesverbeteraar debiteuren

Nikki traint en coacht de medewerkers op de afdeling Debiteuren. Zo krijgen onze klanten altijd iemand aan de lijn met de juiste kennis en gespreksvaardigheden. Daarnaast vormt ze de verbinding tussen de teamleiding en de medewerkers.

“De diversiteit vind ik het leukst aan mijn werk. Ik houd me bezig met mijn collega’s, met het proces én met de klant. En dat allemaal met één doel: zorgen dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt.”

 

“We krijgen veel telefoontjes van mensen die moeite hebben met betalen. Het kan gebeuren dat iemand zijn eigen risico of de premie niet kan betalen. Veel vragen zijn vergelijkbaar, maar elke situatie is uniek. We schelden natuurlijk geen schulden kwijt, maar proberen wel voor iedereen een oplossing op maat te vinden.”

Nikki

"Met ons proactieve en coulante debiteurenbeleid lopen we voor op de markt."

Nikki, Procesverbeteraar debiteuren

“Ik ben er trots op om voor een maatschappelijk bewogen organisatie als CZ te werken. Met ons proactieve en coulante debiteurenbeleid lopen we voor op de markt. Het gaat hier echt om de mensen. We besteden veel aandacht aan preventie. Zo proberen we samen met gemeenten te voorkomen dat iemand in de schulden terechtkomt. ”