“CZ geeft me de mogelijkheden om beter te worden, om te excelleren.”

Teamleider servicekantoren

Teamleider Luke geeft leiding aan zo’n 32 klantadviseurs.

“Ik ben van oorsprong fysiotherapeut. Op een gegeven moment zocht ik wat vernieuwing en verbreding. Bij CZ zag ik kansen om die ambities te verwezenlijken. Ik ben begonnen op een medische afdeling. Ik hield me daar bezig met medische beoordelingen en hulpmiddelen. Mijn huidige functie is heel wat anders. Ik geef leiding aan 5 servicekantoren en 4 mobiele kantoren.”

 

“Ik heb altijd veel getennist. Misschien komt daar de drive vandaan om steeds beter te worden, om te excelleren. CZ geeft me daar de mogelijkheden voor. Veel van mijn kennis heb ik ‘on- the-job’ geleerd, maar ik heb ook veel cursussen gevolgd. En ik heb deelgenomen aan het management development-traject. Er is hier altijd ruimte om jezelf te verbeteren, maar het initiatief moet wel uit jezelf komen.”

Luke

"We verbeteren de toegang tot de zorg voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven."

Luke, Teamleider servicekantoren

“Ik draag zeker bij aan zorg die verder gaat. Onder meer via de projecten die we opstarten samen met gemeentes. Zo zijn we nu bezig met een project voor laaggeletterden. Hiermee verbeteren we de toegang tot de zorg voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Het geeft me veel voldoening om een maatschappelijke bijdrage te leveren, om voor mensen te zorgen.”