CZ

“Sneller en vaker software opleveren, dat is de uitdaging.”

Test automation engineer Serge houdt van uitdagingen. Mentale uitdagingen vindt hij bij CZ voldoende. Fysieke uitdaging vindt hij op het rugbyveld. Dankzij de flexibiliteit van CZ kan hij die twee zaken combineren. “Je kunt hier makkelijk de balans vinden tussen werk en privé.”

Rugby

“Naast mijn werk heb ik 2 passies: oude horloges en rugby. Al sinds ik me kan herinneren, is rugby mijn sport. Met een jeugdteam was ik zelfs nog eens Nederlands kampioen. Nu speel ik in de 2e klasse. Niet heel hoog, maar wel een serieus niveau. We hopen dat we dit jaar kunnen promoveren naar de 1e klasse, het een na hoogste niveau in Nederland.”

 

Eerder weg voor een training

“Rugby kost me best wel wat tijd. Ik heb elke week 2 trainingen en een wedstrijd. Omdat ik bij een club in Uden speel, moet ik ook redelijk wat reizen. Regelmatig stop ik dus wat eerder met werken. Dat haal ik dan ’s avonds weer in, of ik begin een andere dag wat vroeger.  Ik kan dat heel makkelijk zelf regelen.”

Serge
Regelmatig stop ik wat eerder met werken.
Serge, Test automation engineer

Een flexibele werkgever

“CZ is sowieso heel flexibel. Zo zijn mijn vriendin en ik nu aan het zoeken naar een koophuis. Dat betekent dat we regelmatig ’s middags naar een bezichtiging moeten. Ook dat is geen enkel probleem.”

 

Alles geven

“Het mooie aan rugby? Voor mij is dat het knokken, het harde werken. Op het veld ben ik niet de rustige jongen die ik op de werkvloer ben. Tijdens de wedstrijd geef ik alles. Na afloop ben ik dan ook helemaal kapot. Dat geeft veel voldoening.”

 

Sneller software opleveren

“Bij rugby geniet ik van de fysieke uitdaging, bij CZ van de mentale uitdaging. In mijn geval is dat sneller en vaker software opleveren. Testautomatisering en nieuwe technieken spelen hierbij een belangrijke rol. Denk aan het inrichten van CI/CD pipelines met behulp van Azure.”

Werk dat ertoe doet

“Als ik ergens voor ga, dan wil ik dat ook 100% doen. Voordat ik naar CZ kwam, werkte ik bij een consultancybedrijf. Je moet dan eigenlijk altijd je aandacht verdelen over twee bedrijven: je werkgever en de klant. Bij CZ kan ik vol voor één bedrijf gaan. En ik doe werk dat er echt toe doet. Dat is fijn.”

 

Dagelijks releasen

“We doen hier veel om test automatisering op de kaart te zetten. CZ is echt in beweging. Als je kijkt hoe het hier 2 jaar geleden was, dan leven we nu in een heel andere wereld. Releases gaan veel sneller. In de toekomst willen we dagelijks kunnen releasen. Daar moet nu nog veel voor geautomatiseerd worden. Een flinke klus maar ook een mooi doel om naar te streven.”

 

Alle ruimte voor jezelf

“Bij CZ krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen op je eigen manier. En alle randzaken zijn prima geregeld. Je kunt hier heel makkelijk de balans vinden tussen werk en privé. Tussen wat je voor je werk doet en wat je voor jezelf doet. “

Het verhaal van Sharvien

Sharvien ontwikkelt proposities voor de zakelijke markt. In zijn vrije tijd hielp hij bij het opzetten van het Surinaamse nationale korfbalteam. Hij is ook een van de spelers. De flexibiliteit van CZ zorgt ervoor dat hij deze twee drukke bezigheden kan combineren.

Lees meer
Het verhaal van Sharvien
App met Diante

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als IT'er kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Diante een WhatsAppje.

App met Diante