CZ

“Iedereen kan hier ook zichzelf zijn. Dit is echt een inclusief bedrijf.”

Carrière, uitdaging en toekomst

Laurie werkt bij CZ als business intelligence specialist. Ze volgde het Young Professional Programma. “Als IT’er vond ik het heel interessant om samen te werken met mensen met een andere achtergrond.”

Een uitdagend programma

“Het Young Professional Programma startte met een aantal kennissessies. Daarin leerden we de organisatie beter kennen. Verder volgde ik veel trainingen. In het begin online, vanwege corona, later gelukkig ook fysiek.

 

Jezelf tegenkomen

“Ik heb het meest gehad aan de onderdelen die te maken hadden met persoonlijke ontwikkeling. Zo hielden we ons bezig met vragen die ik in mijn opleiding nooit tegenkwam. Wat zijn mijn sterke punten? Wat wil ik? Dat was voor mij erg wennen. Ik kwam mezelf soms echt tegen. Maar ik heb er veel van geleerd. Bijvoorbeeld dat het oké is om introvert te zijn. Je hoeft niet altijd het hardst te roepen om iets voor elkaar te krijgen.”

Laurie
“Als IT’er vond ik het heel interessant om samen te werken met mensen met een andere achtergrond.”
Laurie, Business Intelligence Specialist

Jezelf zijn

“Ik zou mij niet zo op mijn gemak voelen in een super-commercieel bedrijf. Dat CZ een bedrijf is met een maatschappelijke missie, voel je in alles. Het gaat hier om meer dan om geld. De cultuur is heel sociaal. En je wordt ondersteund in je ontwikkeling. Iedereen kan hier ook zichzelf zijn. Dit is echt een inclusief bedrijf.”

 

Uitdagende IT

“CZ  is een lerende organisatie. Je kunt hier echt iets opbouwen. Zo ben ik nu bezig met een heel groot project: het verwerken van een compleet nieuw declaratiesysteem in het data warehouse. Er is superveel data en er worden mooie stappen gezet naar innovatie technieken. “

Het verhaal van Iris

Al tijdens haar studie solliciteerde Iris op de functie van junior bedrijfsjurist bij CZ. Vooral de ontwikkelmogelijkheden die CZ biedt trokken haar aan.

Lees meer
Het verhaal van Iris
App met Diante

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als IT'er kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Diante een WhatsAppje.

App met Diante