Vacatures 19 Meld je aan!

CZ als werkgever

Werken zoals het past bij jou

Carrière maken op jouw manier

Bij CZ kun je carrière maken op een manier die bij je past, met ruimte om te ontdekken en de kans om te groeien. Persoonlijk, horizontaal of verticaal. De keuze is aan jou. Er is ruimte om te kiezen waar jouw werk het beste tot zijn recht komt, of dat nu deels thuis is, of op kantoor.

Benieuwd naar de openstaande vacatures?

Binnen diverse vakgebieden staan op dit moment vacatures open. Zit er een tussen voor jou?

Een inclusief CZ

Iedereen is welkom

Bij CZ werk je aan zorg die verder gaat. Dat doe je samen met bijna 2.500 collega’s, met verschillende achtergronden, talenten, ideeën en ervaringen. Een inclusieve werkomgeving en het omarmen van diversiteit vinden we intrinsiek belangrijk omdat het bijdraagt aan een gelijkwaardige behandeling en gelijke kansen voor al onze medewerkers en verzekerden. We zijn er nog niet volledig, maar we werken iedere dag aan het worden van een nog inclusiever CZ. Want hoe diverser en inclusiever, hoe meer we van betekenis kunnen zijn voor onze verzekerden en voor de zorg van Nederland. Denk, praat en beslis jij mee? Je bent van harte welkom!

Hoe zorgen we hiervoor

Onze ambitie is om divers en inclusief te zijn in onze volledige samenwerkingsketen. We focussen ons daarbij  uiteraard op onze rol als werkgever voor onze bijna 2.500 collega's, maar willen ook focussen op onze rol als verzekeraar. Inclusiviteit staat hierin voorop, jezelf kunnen zijn, gezien en gewaardeerd worden. Als dat de basis is kan diversiteit nog meer gestimuleerd én gevierd worden. 

Werken bij CZ

Ons bedrijf in cijfers

 • 34

  Uur in een fulltime baan

 • 5,9

  Weken vakantie per jaar

 • 3

  Maanden sabbatical tegen 40% doorbetaling

Je carrière staat nooit stil

Aan de slag in een dynamisch werkveld

De zorg verandert voortdurend, medische inzichten wijzigen, net als de overheidsmaatregelen. Dat houdt je werk interessant en uitdagend. Toch kan er een moment komen waarop je verder wilt kijken dan je huidige functie. Bij ons krijg je de kans om door te groeien naar een andere rol of een andere functie. Wij geven je de ruimte om te doen wat het best bij jou past.

x
x

Bij CZ kun je werken zoals het past bij jou

Waar je ruimte krijgt om te ontdekken en de kans om te groeien.

 • Flexibel werken

  Waar thuiswerken net zo comfortabel is als op kantoor door een thuiswerkbudget, maar ook doordat we uitgaan van een goede 50/50 balans.

 • Goede werk-privébalans

  Waar werk en privé echt in balans kan zijn door 34- 38 urige werkweken, een sabbatical regeling en de flexibiliteit om je eigen agenda in te delen.

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Waar je carrière kunt maken in de richting die bij je past met ontwikkelmogelijkheden, opleidingsbudget en ruimte om te groeien.