Vacatures 33 Meld je aan!

Alle vakgebieden

Finance

Bij CZ gaat het om grote getallen. Het is belangrijk dat we financieel in control zijn. We nemen geen onverantwoorde risico's, hebben onze reserves op orde en houden de beheerskosten laag. Zo kunnen we van iedere euro premie 97 cent besteden aan zorg. Als financial lever jij daar een belangrijke bijdrage aan.

x
x

Uitdagingen

De zorg is continu in beweging en dat geldt ook voor de financiele wereld. Als financial bij CZ opereer je dan ook in een spannend speelveld. Toezichthouders als DNB, AFM, de Autoriteit Persoonsgegevens en de NZA stellen steeds strengere eisen aan zorgverzekeraars. De uitdaging is om te laten zien dat we aantoonbaar ‘in control’ zijn en om dat zo efficiënt mogelijk te doen. Een andere opgave is de verkorting van doorlooptijden. Betalingen moeten sneller en informatie moet eerder beschikbaar zijn.

Meer in minder tijd

Toezichthouders vragen steeds meer informatie en zekerheid van zorgverzekeraars. Dat maakt rapportages steeds complexer. Daarnaast is een grote behoefte om sneller te rapporteren. Dat heeft grote gevolgen voor de administratie en controle van CZ.

De divisie Financiën

De divisie Financiën zorgt voor een stabiele basis. We verzorgen de gehele administratie van CZ. Maar we bieden ook diensten zoals het Actuariaat, Vermogensbeheer, Inkoop en de Facilitaire Dienst.

Governance Risk & Compliance (GRC)

Deze divisie houdt zich bezig met risk, compliance en governance. We stellen bedrijfsplannen en rapportages op die inzicht geven in de ontwikkelingen van kapitaal en resultaat. We bevorderen de naleving van wet- en regelgeving. Het doel is om risico’s te helpen managen door niet alleen bedreigingen te zien maar ook kansen. Door de toegenomen aandacht voor bijvoorbeeld kapitaal, solvabiliteitseis, risico’s en privacy bij financiële instellingen en de verscherpte regelgeving, is deze afdeling belangrijker dan ooit. Daarnaast helpen we de Raad van Bestuur bij het bewaken van (strategische) doelen en bij de vaststelling van de premie; een moeilijke afweging tussen het inzetten van reserves en de stabiliteit van de premie voor de lange termijn. Op deze afdeling kun je onder andere aan de slag als business controller, risk officer en compliance officer.

Ontmoet je collega's

We kunnen je veel over onze organisatie vertellen, maar je toekomstige collega's kunnen dat veel beter. Zij weten als geen ander hoe het is om voor CZ te werken. Lees hun verhalen hier.

Kennis delen

We delen onze vaktechnische kennis graag. Onze accountants zijn betrokken bij diverse interne én externe projecten. Onder meer van Zorgverzekeraars Nederland, het NBA-Lio en het Instituut voor Internal Auditors (IIA).

Benieuwd of CZ bij jou past?

Binnen het vakgebied Finance kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter een WhatsAppje.

Recruiter Robert

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.