Vacatures 19 Meld je aan!

Alle vakgebieden

Finance

Bij CZ gaat het om grote bedragen. Om maatschappelijk geld dat we gebruiken voor het realiseren van onze doelstellingen: de zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar houden. Als financial speel je daar een belangrijke rol in.

x
x

Voortdurend in beweging

Nieuwe eisen, veranderende wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de zorg, in de maatschappij: werken als financial bij CZ is allesbehalve saai. Je werk is voortdurend in beweging. Daarin zit ook de uitdaging, want in al die dynamiek willen we natuurlijk in control blijven. We willen een solide basis leggen zodat de zorg niet alleen nu, maar ook in de toekomst geborgd is.

 

Service Center

Het Service Center is de spil van de divisie Financiën. Hier zijn we verantwoordelijk voor de financiële administratie, de salarisadministratie, liquiditeitenverkeer en het opstellen van rapportages om interne en externe verantwoording af te leggen. We werken in verschillende teams, maar hebben nauw contact met elkaar en met andere divisies van CZ. Je kunt je werk bij ons pas echt goed doen als je begrijpt wat er in de organisatie gebeurt. Je werkt zelfstandig, maar ook graag samen. Dat we voor complexe uitdagingen staan, vind jij alleen maar mooi.

Actuariaat

Het actuariaat voert belangrijke kerntaken uit voor het fundament van de organisatie, met als belangrijkste doel om financieel gezond te zijn en te blijven. Zo houden we de financiële resultaten en de solvabiliteitspositie in de gaten. Ook zijn we betrokken bij het vaststellen van de premies voor de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen, doen we berekeningen voor de jaarrekening en voeren we verscheidende analyses uit. Met ons werk zorgen we ervoor dat CZ financieel gezond blijft en het geld zo goed mogelijk wordt besteed, zodat we de zorg in Nederland betaalbaar en toegankelijk kunnen houden. Als beleidsmedewerker of data-analist krijg je bij ons de kans om je vast te bijten in cijfers en analyses. Je werkt niet alleen graag met je naaste collega’s samen, maar ook met die van andere teams en divisies en bent betrokken bij landelijke overleggen met overheidsinstanties en andere zorgverzekeraars.

De divisie Financiën

We nemen bij CZ geen onverantwoorde risico's. We hebben onze reserves op orde en houden de organisatiekosten laag. Zo kunnen we van iedere euro premie 97 cent besteden aan zorg.

Vermogens- en liquiditeitenbeheer

Ligt jouw hart bij beleggen en ben je op zoek naar een baan waarin je echt iets kunt betekenen? Bij Vermogens- en liquiditeitenbeheer zorgen we dat inkomende en uitgaande kasstromen goed gemanaged worden en dat ons vermogen geld opbrengt waarmee we onder andere de zorgpremies voor onze verzekerden laag kunnen houden. Het strategisch en tactisch beheer van onze portefeuille doen we zelf, het operationeel beheer is uitbesteed. Dit betekent dat je als portfoliomanager het beleggingsbeleid vormgeeft en zelf de fondsen bezoekt en fondsmanagers monitort. Maatschappelijk verantwoord beleggen is bij ons de standaard. Onze ondergrens ligt hoog en we selecteren alleen beleggingen die zoveel mogelijk positieve impact maken.

Concern Control

Het team Concern Control is eigenaar van de Planning & Control-cyclus bij CZ. We zijn scherp op onder andere de voortgang op de strategie-executie en de taxaties van de belangrijkste financiële stromen binnen het concern. We adviseren daarnaast in tactisch-strategische vraagstukken en ondersteunen het bestuur van CZ met managementinformatie, inzichten en analyses. De combinatie van business en financial control zorgt ervoor dat je als Concern Controller een breed beeld krijgt van wat er speelt in de organisatie. Je hebt veel autonomie en kunt je focussen op wat jij belangrijk vindt voor CZ. Je doet dit vanuit een nieuwsgierige en positief-kritische houding. Je bent onderdeel van een divers team van professionals met een prettige werksfeer en waar ruimte is voor ieders inbreng. Door periodiek van aandachtsgebied te wisselen leer je alle lagen van het bedrijf kennen. Je werkt niet alleen nauw samen met je naaste collega’s, maar ook met collega’s van andere afdelingen.

Sustainability & Integrated Reporting

Duurzaamheid is inherent aan waar CZ als zorgverzekeraar voor staat. Onze kernopdracht is immers van maatschappelijke waarde. In wat wij doen, willen wij het goede doen. In ons takenpakket vallen de ontwikkeling en coördinatie van het overkoepelende duurzaamheidsbeleid en de aansluiting met de niet-financiële (duurzaamheids)rapportagevereisten. Ons beleid is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals, zoals vastgesteld door de Verenigde Naties. We richten ons op 4 doelen die goed bij onze kerntaak passen: goede gezondheid en welzijn, waardig werk en economische groei, einde aan armoede en klimaatactie. Vanuit jouw rol in dit team zoek je samenwerking met de rest van de organisatie om onze duurzaamheidsdoelen en (door)ontwikkeling van de rapportages te bereiken. Werken in dit team betekent veel kans om je eigen werk vorm te geven. Je bent idealistisch én pragmatisch en houdt ervan impact te maken en vooruitgang te boeken.

Facilitair Bedrijf

Bij het Facilitair Bedrijf werken we met elkaar, voor elkaar. Wij zorgen ervoor dat iedereen bij CZ goed zijn werk kan doen. We zijn verantwoordelijk voor onderhoud van de gebouwen en installaties, zorgen voor de inrichting van de werkplekken, voor de schoonmaak, catering, de beveiliging, de ontvangst van bezoekers en nog veel meer. We zijn bewust bezig met duurzaamheid op allerlei vlakken en vragen hetzelfde van onze leveranciers. Op alle hoofdlocaties van CZ (Tilburg, Goes en Sittard) zijn wij aanwezig en staan we graag voor onze collega’s klaar.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Jacky van Rijswijk (Recruiter), op telefoonnummer 0657475876 of mail naar

Jacky van Rijswijk

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.