Vacatures 27 Meld je aan!

Alle vakgebieden

Finance

Bij CZ gaat het om grote bedragen. Om maatschappelijk geld dat we gebruiken voor het realiseren van onze doelstellingen: de zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar houden. Als financial speel je daar een belangrijke rol in.

x
x

Voortdurend in beweging

Nieuwe eisen, veranderende wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de zorg en in de maatschappij: werken als financial bij CZ is allesbehalve saai. Je werk is voortdurend in beweging. Daarin zit ook de uitdaging, want in al die dynamiek willen we natuurlijk in control blijven. We willen een solide basis leggen zodat de zorg niet alleen nu, maar ook in de toekomst geborgd is.

Service Center

Het Service Center is de spil van de divisie Financiën. Hier zijn we verantwoordelijk voor de financiële administratie, salarisadministratie, liquiditeitenverkeer en het opstellen van rapportages om interne en externe verantwoording af te leggen. We werken in verschillende teams, maar hebben nauw contact met elkaar en met andere divisies van CZ. Je kunt je werk bij ons pas echt goed doen als je begrijpt wat er in de organisatie gebeurt. Je werkt zelfstandig, maar ook graag samen. Dat we voor complexe uitdagingen staan, vind jij alleen maar mooi.

Meer in minder tijd

Toezichthouders vragen steeds meer informatie en zekerheid van zorgverzekeraars. Dat maakt rapportages steeds complexer. Daarnaast is een grote behoefte om sneller te rapporteren. Dat heeft grote gevolgen voor de administratie en controle van CZ.

De divisie Financiën

We nemen bij CZ geen onverantwoorde risico's. We hebben onze reserves op orde en houden de organisatiekosten laag. Zo kunnen we van iedere euro premie 97 cent besteden aan zorg.

Vermogens- en liquiditeitenbeheer

Ligt jouw hart bij beleggen en ben je op zoek naar een baan waarin je echt iets kunt betekenen? Bij Vermogens- en liquiditeitenbeheer zorgen we dat inkomende en uitgaande kasstromen goed gemanaged worden en dat ons vermogen geld opbrengt waarmee we onder andere de zorgpremies voor onze verzekerden laag kunnen houden. Het strategisch en tactisch beheer van onze portefeuille doen we zelf, het operationeel beheer is uitbesteed. Dit betekent dat je als portfoliomanager het beleggingsbeleid vormgeeft en zelf de fondsen bezoekt en fondsmanagers monitort. Maatschappelijk verantwoord beleggen, is bij ons de standaard. Onze ondergrens ligt hoog en we selecteren alleen beleggingen die zoveel mogelijk positieve impact maken.

Facilitair Bedrijf

Bij het Facilitair Bedrijf werken we met elkaar, voor elkaar. Wij zorgen ervoor dat iedereen bij CZ goed zijn werk kan doen. We zijn verantwoordelijk voor onderhoud van de gebouwen en installaties, zorgen voor de inrichting van de werkplekken, voor de schoonmaak, catering, de beveiliging, de ontvangst van bezoekers en nog veel meer. We zijn bewust bezig met duurzaamheid op allerlei vlakken en vragen hetzelfde van onze leveranciers. Op alle hoofdlocaties van CZ (Tilburg, Goes en Sittard) zijn wij aanwezig en staan we graag voor onze collega’s klaar.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Diante van de Wouw (Recruiter), op telefoonnummer +31623552640 of mail naar

Diante van de Wouw

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.