Jouw talent.
Haar zekerheid.

CZ. Alles voor betere zorg.

CZ als werkgever

We bieden onze 3,6 miljoen klanten niet alleen een uitstekende zorgverzekering, we willen ook dat ze de best mogelijke zorg krijgen. Bijvoorbeeld door samen met ziekenhuizen en instellingen de kwaliteit van de zorg steeds verder te verbeteren. Dat is goed voor onze klanten, en voor heel Nederland. Een hele verantwoordelijkheid waarvoor we de beste mensen zoeken. Mensen die betekenisvol werk willen doen in een organisatie die constant streeft naar verbetering.

Je carrière staat nooit stil

De zorg verandert voortdurend. Medische inzichten wijzigen. Net als overheidsmaatregelen. Dat houdt je werk interessant en uitdagend. Toch kan er een moment komen waarop je verder wilt kijken dan je huidige functie. Bij ons krijg je de kans om door te groeien naar een andere rol of een andere functie. Wij geven je de ruimte om te doen wat het best bij jou past.

Cijfers CZ

8,0

Klanttevredenheid

ENPS +10

Medewerkers bevelen CZ aan als werkgever

9,35

Miljard omzet CZ groep


Jezelf ontwikkelen

Of je nu veel of weinig ervaring hebt, bij ons krijg je de kansen om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen of trainingen. Zo kun jij nog meer betekenen voor onze klanten én voor de zorg.

Young Professional Programma

Ben je HBO of WO afgestudeerd en ambitieus? Dan is ons Young Professional Programma (YPP) iets voor jou. Je start direct in een functie in jouw vakgebied, ondersteund door een mentor. Jouw ontwikkeling is leidend. In 1,5 jaar leer je alles over CZ en het zorglandschap, en groei je door tot een echte vakspecialist.

Lees hier meer over

Uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden

Bij CZ heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Er zijn mogelijkheden te over om zowel aan je persoonlijke als professionele groei te werken. Natuurlijk kun je bij ons rekenen op een passend salaris met een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling en uiteraard een collectieve ziektekostenregeling. Ook bieden we je:

  • Flexibele werktijden;
  • De mogelijkheid om thuis te werken (in veel functies);
  • De mogelijkheid om parttime te werken;
  • Korting op verschillende verzekeringen.

Voorwaarden op maat

Naast de uitstekende primaire voorwaarden, kun je bij ons zelf een pakket met aanvullende arbeidsvoorwaarden samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor extra verlofdagen, tijdelijk minder werken, een fiets of E-bike of extra reiskostenvergoeding.