Jouw talent.
Haar zekerheid.

CZ. Zorg die verder gaat.

CZ als werkgever

Wij willen dat onze 3,7 miljoen klanten zorg krijgen die verder gaat. Daarom zijn we continu op zoek naar kansen voor vernieuwing en verbetering. Dat doen we samen met ziekenhuizen en instellingen. En door een stap extra te zetten voor onze verzekerden. Daarom zoeken we de beste mensen. Mensen die impact willen hebben in een organisatie die constant innoveert.

Je carrière staat nooit stil

De zorg verandert voortdurend. Medische inzichten wijzigen. Net als overheidsmaatregelen. Dat houdt je werk interessant en uitdagend. Toch kan er een moment komen waarop je verder wilt kijken dan je huidige functie. Bij ons krijg je de kans om door te groeien naar een andere rol of een andere functie. Wij geven je de ruimte om te doen wat het best bij jou past.

Cijfers CZ

8,2

Klanttevredenheid

ENPS +10

Medewerkers bevelen CZ aan als werkgever

9,35

Miljard omzet CZ groep


Jezelf ontwikkelen

Of je nu veel of weinig ervaring hebt, bij ons krijg je de kansen om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen of trainingen. Zo kun jij nog meer impact hebben voor onze klanten én voor de zorg.

Young Professional Programma

Ben je HBO of WO afgestudeerd en ambitieus? Dan is ons Young Professional Programma (YPP) iets voor jou. Je start direct in een functie in jouw vakgebied, ondersteund door een mentor. Jouw ontwikkeling is leidend. In 1,5 jaar leer je alles over CZ en het zorglandschap, en groei je door tot een echte vakspecialist.

Lees hier meer over

Participatiebanen

Bij CZ geloven we dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een arbeidsbeperking evenveel recht hebben op een baan waarin ze kunnen excelleren. Daarom werken wij actief aan de participatie van mensen die vallen onder de banenafspraken.

Kijken naar wat je wél kunt, echte banen met een echt salaris, het beste uit jezelf halen, daar staan we voor.

Luuk

"Bij CZ doen we niet aan ‘passend werk’, we zorgen voor een passende werkplek."

Luuk, Administratief medewerker en ergocoach

Lees hier zijn verhaal

Uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden

Bij CZ heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Er zijn mogelijkheden te over om zowel aan je persoonlijke als professionele groei te werken. Natuurlijk kun je bij ons rekenen op een passend salaris met een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling en uiteraard een collectieve ziektekostenregeling. Ook bieden we je:

  • Flexibele werktijden;
  • De mogelijkheid om thuis te werken (in veel functies);
  • De mogelijkheid om parttime te werken;
  • Korting op verschillende verzekeringen.

Voorwaarden op maat

Naast de uitstekende primaire voorwaarden, kun je bij ons zelf een pakket met aanvullende arbeidsvoorwaarden samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor extra verlofdagen, tijdelijk minder werken, een fiets of E-bike of extra reiskostenvergoeding.