CZ

Boost jouw ontwikkeling met de IT Academy als startende IT'er

Heb jij affiniteit met IT en wil je meer halen uit je carrière? Als je kiest voor de IT Academy van CZ dan kies je voor de beste combinatie tussen vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je behaalt certificaten en je vindt jouw ideale functie in een DevOps omgeving. Daarnaast ontwikkel je skills zoals leiderschapsvaardigheden binnen het Young Professional programma. Met de IT Academy ontwikkel je jezelf als IT’er én als persoon en je bepaalt zelf welke rol jou het beste past. Heb je al een opleiding binnen de IT? Top! Heb je een andere studieachtergrond maar wil je graag starten in de IT-wereld? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Miriam
Met de IT Academy bieden we jou de kans om zowel persoonlijk en als IT’er snel te groeien. Je groeit als DevOps Engineer door inhoudelijke opleidingen te volgen (inclusief certificeringen) én je werkt in een enthousiast jong team aan toffe IT projecten
Miriam, Teamleider IT

Jezelf ontwikkelen en je eigen pad kiezen, dat vinden we als CZ belangrijk!

Als Young Professional bij CZ heb jij de keuze om het specialisme te kiezen dat bij jou past. Heb jij bijvoorbeeld een passie voor het web en wil jij continu werken aan toegankelijke en aantrekkelijke digitale gebruikerservaringen? Dan ben jij onze nieuwe front-end developer! Na je opleiding realiseer je online klantapplicaties voor cz.nl, MijnCZ, czdirect.nl en mobiele toepassingen. Of vind je het leuk om samen met collega’s er verantwoordelijk voor te zijn dat de systemen van CZ veilig en beschikbaar zijn? Dan is een opleiding op security en cloud technologie een mogelijkheid. Je kunt dan aan de slag als bv cloud engineer of technisch applicatie beheerder. Of ben jij gek op analyseren en het ontrafelen van complexe vraagstukken? Ben jij iemand die business en IT graag aan elkaar verbindt? Dan ben jij misschien onze toekomstige analist.  
 
Naast een opleiding die gericht is op een specifieke technologie, volg je een aantal bredere opleidingen op het gebied van ICT, security, (software)architectuur, DevOps, testen, agile, enzovoorts.  

Laurie Kuppens
Als IT’er vond ik het heel interessant om samen te werken met mensen met een andere achtergrond.
Laurie Kuppens, Business Intelligence Specialist
Lees

Werken aan betekenisvolle IT-oplossingen met een tof team én goede begeleiding

Je komt te werken in multidisciplinaire teams, waarin je medeverantwoordelijk bent voor het beschikbaar stellen, veiligheid en kwaliteit van de opgeleverde functionaliteiten. Tijdens je opleiding ga je meteen aan de slag met het ontwikkelen of beheren van software binnen je agile of beheer team, zodat je naast je opleiding meteen praktijkervaring kan opdoen. 

Je wordt begeleid door een coach die samen met jou met jouw leervragen aan de slag gaat.   

De vacatures zijn inmiddels vervuld. Nieuwe vacatures worden geplaatst begin 2023.

Ik hoop je gauw te ontmoeten!  

Miriam, teamleider IT 

Danique
Ik denk dat er heel wat redenen zijn om bij CZ aan de slag te gaan.
Danique, Software developer en "oud" Young Professional
Lees meer

Mis jouw droombaan niet!

Is bij CZ werken echt iets voor jou?

  • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe vacatures
  • Ontvang vacatures die altijd bij jou passen
  • Bepaal zelf de frequentie
Meld je aan!