CZ

Kies voor het young professional programma bij CZ

Ben je net afgestudeerd aan de hogeschool of universiteit? Wil je in korte tijd veel leren? Wil je belangrijk zijn voor de Nederlandse zorg en je stempel drukken op uitdagende projecten? Kies dan voor een programma met impact. En meld je aan voor ons Young Professional Programma.

Dit bieden we je

  • Ontwikkel jezelf persoonlijk én professioneel
  • Draag bij aan betere zorg
  • Vergroot je netwerk
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Word vakspecialist

Word vakspecialist in één jaar

Ons Young Professional Programma duurt een jaar en biedt je de kans om je in de praktijk te ontwikkelen tot vakspecialist. Je leert CZ en de zorgverzekeringswereld goed kennen. En je geeft jouw loopbaan bij CZ een vliegende start.
Werken bij CZ is: een dynamische wereld vol ontwikkelkansen
Merel
Het Young Professional Programma is echt een kickstarter van je carrière.
Merel, OutSystems developer
Lees meer

Direct verantwoordelijkheid

Je begint direct in een functie die aansluit bij jouw achtergrond. Samen met young professionals uit andere vakgebieden ga je aan de slag met een divisie-overstijgende opdracht. Je bevindingen presenteer je aan de directie van CZ. Jouw werk heeft impact op de zorg van de toekomst.

Intensieve begeleiding

Je krijgt intensieve vakinhoudelijke begeleiding van een senior specialist. Zo blijf je up-to-date binnen jouw vakgebied. Wat je leert, breng je direct in de praktijk. Daarnaast is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. In verschillende kennissessies, trainingen en mentorgesprekken werk je aan je leiderschap, ondernemerschap en je communicatie-, beïnvloedings- en adviesvaardigheden.

Iris
Het Young Professional Programma heeft een grote impact op mijn carrière.
Iris, Bedrijfsjurist
Lees meer

Interesse in ons Young Pofessional Programma?

De werving voor het het Young Professional Programma van CZ is helaas net geweest en we hebben een mooie groep geselecteerd. We verwachten dat we weer starten met de werving medio 2022. Wil je meer weten over het programma, neem gerust contact op met onze Corporate Recruiter voor meer informatie.

Recruiter Diante

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als Young Professional  kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter een WhatsAppje.

App met onze recruiter