Wil jij je als young professional ontwikkelen?

Ben je net afgestudeerd aan de hogeschool of universiteit en wil je graag aan de slag als young professional in jouw vakgebied? Meld je dan aan voor ons Young Professional Programma. In 1,5 jaar tijd leiden we je op tot een echte vakspecialist, dankzij uitdagende opdrachten, intensieve vakinhoudelijke begeleiding en diverse trainingen.

Werken bij CZ is: een dynamische wereld vol ontwikkelkansen

Een passende functie

 

Je begint direct in een functie die aansluit bij jouw achtergrond. Samen met young professionals uit andere vakgebieden ga je aan de slag met een divisie-overstijgende opdracht. Je krijgt intensieve begeleiding, van zowel een seniorspecialist als een mentor die je begeleidt op persoonlijk vlak. Je werkt aan je eigen ontwikkeling én je leert zowel de zorgverzekeringswereld als CZ goed kennen. Bij de selectie horen een assessment en het ‘Beleef CZ-event’, zodat we weten wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Op 1 maart 2018 zijn we gestart we met een nieuwe lichting Young Professionals dus op dit moment accepteren wij helaas geen nieuwe sollicitanten. Blijf onze website in de gaten houden voor meer informatie over toekomstige programma's!

Robin

"Dankzij het programma kon ik me heel snel ontwikkelen. Ik heb nu een veel bredere werkervaring, handel effectiever en sta sterk in mijn schoenen."

Robin, Business Intelligence specialist

Meer informatie

We zijn in maart gestart met een nieuwe groep Young Professionals en zijn momenteel niet aan het werven. Dat betekent natuurlijk niet dat je geen interesse mag hebben! Heb je vragen over het Young Professional Programma? Neem dan contact op met onze HR adviseur Flore van Dessel, via (06) 10 597 210 of hrm.administratie@cz.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, ga daarvoor naar ons vacature overzicht.

Vacature overzicht