Young Professional Programma

Wil jij je als young professional ontwikkelen?

Ben je net afgestudeerd aan de hogeschool of universiteit en wil je graag aan de slag als young professional in jouw vakgebied? Meld je dan aan voor ons Young Professional Programma. In 1,5 jaar tijd leiden we je op tot een echte vakspecialist, dankzij uitdagende opdrachten, intensieve vakinhoudelijke begeleiding en diverse trainingen.

Werken bij CZ is: een dynamische wereld vol ontwikkelkansen

Marit

"Inmiddels ben ik volop bezig en het bevalt me prima. Ik hou ervan om te werken bij een organisatie die relevant is voor de samenleving."

Marit, Concerninkoper

Lees meer

Een passende functie

 

Je begint direct in een functie die aansluit bij jouw achtergrond en waarin je wordt opgeleid tot vakspecialist. Samen met young professionals uit andere vakgebieden ga je aan de slag met een divisie-overstijgende opdracht. Je krijgt intensieve begeleiding, van zowel een seniorspecialist als een mentor die je begeleidt op persoonlijk vlak. Je werkt aan je eigen ontwikkeling én je leert zowel de zorgverzekeringswereld als CZ goed kennen. Bij de selectie horen een assessment en het ‘Beleef CZ-event’, zodat we weten wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Doordat het Young Professional Programma dit jaar succesvol was, starten we begin 2019 weer met een nieuwe lichting Young Professionals.

Dirk

"De zorgsector is enorm complex en wetgeving verandert doorlopend. Er is veel intelligentie nodig om de zorgkosten én daarmee de premies laag te houden."

Dirk, Digital designer

Lees meer

Meer informatie

De werving voor een nieuw Young Professionals Programma in 2019 is helaas weer afgelopen. Heb je toch interesse in CZ als werkgever, bekijk dan de huidige reguliere vacatures via het vacatureoverzicht of neem contact op met onze Corporate Recruiter Muriel Jansen, via (06) 57 11 67 57 of muriel.jansen@cz.nl.

Vacature overzicht