CZ

Kies voor het Young Professional Programma bij CZ

Ben je net afgestudeerd aan de hogeschool of universiteit? Wil je in korte tijd veel leren en daarnaast werkervaring opdoen? Wil je belangrijk zijn voor de Nederlandse zorg en je stempel drukken op uitdagende projecten? Kies dan voor een programma met impact en lees meer over het Young Professional Programma!

Dit bieden we je

  • Ontwikkel jezelf persoonlijk én professioneel
  • Draag bij aan betere zorg
  • Vergroot je netwerk
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Word vakspecialist
  • Een speciaal IT-programma: de IT Academy

Word vakspecialist in één jaar

Het Young Professional Programma van CZ duurt ruim een jaar en biedt je de kans om je in de praktijk te ontwikkelen tot vakspecialist. Je leert CZ en de zorgverzekeringswereld goed kennen. Dit programma geeft jouw loopbaan bij CZ een vliegende start!
Werken bij CZ is: een dynamische wereld vol ontwikkelkansen
Merel
Het Young Professional Programma is echt een kickstarter van je carrière.
Merel, OutSystems developer
Lees meer

Direct verantwoordelijkheid

Je begint direct in een functie die aansluit bij jouw achtergrond en interesse. Samen met andere young professionals uit verschillende vakgebieden ga je aan de slag met een uitdagende praktijkopdracht. Je bevindingen presenteer je aan de directie van CZ. Jouw werk heeft impact op de zorg van de toekomst.

Intensieve begeleiding

Je krijgt intensieve vakinhoudelijke begeleiding van een (senior) specialist uit jouw team. Zo blijf je up-to-date binnen jouw vakgebied. Wat je leert, breng je direct in de praktijk. Daarnaast is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. In verschillende kennissessies, trainingen en mentorgesprekken werk je onder andere aan je leiderschap, ondernemerschap en je communicatie-, beïnvloedings- en adviesvaardigheden.

Iris
Het Young Professional Programma heeft een grote impact op mijn carrière.
Iris, Bedrijfsjurist
Lees meer

Interesse in ons Young Professional Programma?

De werving voor het Young Professional Programma van CZ is helaas voorbij! De nieuwe werving start begin 2023. Wil je ondertussen al meer weten over het programma, neem gerust contact op met onze Corporate Recruiter voor meer informatie.

CZ IT Academy

De IT Academy: groei als IT’er én als persoon.

Naast het Young Professional programma bieden we voor jong talent met affiniteit voor IT een opleidingsprogramma vanuit de IT academy.
Heb jij affiniteit met IT en wil je meer halen uit je carrière? Als je kiest voor de IT Academy van CZ dan kies je voor de beste combinatie tussen vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je behaalt certificaten en je vindt jouw ideale functie in een DevOps omgeving. Daarnaast ontwikkel je skills zoals leiderschapsvaardigheden.

Wil je meer weten over de IT mogelijkheden bij CZ? Lees dan het verhaal van Danique hieronder of ga naar de IT Academy pagina.

Danique
Ik denk dat er heel wat redenen zijn om bij CZ aan de slag te gaan.
Danique, Software developer en "oud" Young Professional
Lees meer
Recruiter Robert

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als Young Professional kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen en wil je meer weten? Stuur onze Recruiter een WhatsApp bericht of bel.

App of bel met onze Corporate Recruiter