Vacatures 19 Meld je aan!

Alle vakgebieden

Marketing & Verkoop

Bij CZ draait het niet om winst, maar om het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg. Om het bieden van goede service en behoud van onze klanten, zowel individueel als collectief. Om impact maken op de zorg in Nederland, zodat die ook voor latere generaties behouden blijft.

Werken bij Marketing & Verkoop betekent daarom dat je altijd de balans zoekt tussen commercie en onze maatschappelijke opdracht. Dat doe je in een organisatie die dynamisch is, waar hard gewerkt maar ook veel gelachen wordt en waar ruimte is voor innovatie, autonomie en leren van fouten.

Focusgebieden/Teams binnen M&V

Productontwikkeling

Heel wat bedrijven sluiten een collectieve zorgverzekering voor hun personeel af bij CZ. Bij de gesprekken over deze contracten is steeds meer aandacht voor het gezond en inzetbaar houden van medewerkers. Onze adviseurs zorg en bedrijfszorg adviseren over preventie, bedrijfszorg en verzuimmanagement. Ze zijn sparringpartner van de ondernemer en zorgen ervoor dat diensten op dit gebied goed worden ingezet. Deze zelfde rol hebben we overigens ook richting intermediairs die onze producten en diensten verkopen.

Sales en Activatie

Bij Sales & Activatie werken we keihard om nieuwe klanten erbij te krijgen én bestaande klanten tevreden te houden, zodat ze graag bij ons willen blijven. Als online marketeer zorg je ervoor dat klanten net op het juiste moment dat aanbod krijgen waar ze naar op zoek zijn. Of stimuleer je ze bij het gebruik van diensten die hun leven net iets makkelijker maken of iets extra’s bieden. Dit doe je voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Als marketing automation specialist zorg je ervoor dat dit technisch ook allemaal mogelijk is. Binnen ons team hechten we veel waarde aan autonomie, maar er zijn altijd collega’s met wie je kunt sparren over de ingewikkeldere vraagstukken.

Propositiemarketing

Op allerlei momenten in het leven van onze verzekerden kunnen wij ze ondersteunen met verschillende diensten. Wanneer ze te maken krijgen met ziekte, maar ook wanneer ze willen werken aan hun gezondheid. Daar gebruiken we de nieuwste inzichten voor. Als propositiemarketeer ontwikkel je nieuwe diensten en optimaliseer je bestaande diensten. Denk bijvoorbeeld aan App de dokter, waarmee klanten van ons label Just snel en makkelijk antwoord krijgen op een medische vraag, of de online stress- en slaaptesten. Je staat aan de vooravond van de nieuwste ontwikkelingen en hebt impact op een grote groep mensen. Daarnaast kun je je ook bezighouden met complexe en strategische projecten.

Communicatie & Merkmanagement

Als één van de grootste zorgverzekeraars van het land, richt CZ zich op miljoenen bestaande en potentiële klanten, die we willen begeleiden naar een product dat het beste bij ze past. Daarvoor hebben we meerdere merken, waaronder CZ, CZdirect en Just. De afdeling Communicatie & Merkmanagement is verantwoordelijk voor de integrale merk- en communicatiestrategie. Ons doel is dat mensen onze merken kennen, beleven en waarderen. Zodat we waarmaken wat we beloven en mensen zich geholpen voelen met diensten waar ze het meeste aan hebben. Dat doen we met communicatie via verschillende kanalen, zoals massamediale campagnes, social media, maar ook een eigen CZ Magazine en gerichte klantcommunicatie.  Ook met communicatie zijn we er ons bewust van dat iedere euro die we uitgeven uit het premiegeld van onze verzekerden komt. Vind je het nou ook een mooie uitdaging om communicatiemiddelen zo slim en efficiënt mogelijk in te zetten en daar al je creativiteit bij te gebruiken? Dan ben je bij Communicatie & Merkmanagement op de juiste plek.

Nieuwe diensten

Hoe kunnen we bedrijven helpen om verzuim tegen te gaan? Hoe blijven medewerkers zo lang mogelijk vitaal en inzetbaar? Welke diensten slaan aan en welke niet? Over zulke vragen buigt onze marketingafdeling zich.

Market Intelligence

Bij Market Intelligence zorgen we ervoor dat onze collega’s de juiste inzichten hebben om zorgverzekeringen en diensten te ontwikkelen. We werken met de nieuwste tools en dankzij onze datamesh- architectuur kunnen we zelf veel doen: van reporting tot het maken van meer complexe analyses, zoals voorspelmodellen. We vinden het belangrijk om recht te doen aan waar jouw krachten liggen en moedigen je aan om ontwikkelingen in de markt in de gaten te houden en onze opdrachtgevers binnen CZ te verrassen met nieuwe inzichten.

Online content

De állerbeste online ervaring neerzetten. Voor onze verzekerden, werkgevers, zorgaanbieders en mensen die langdurige zorg nodig hebben. Dat is waar we bij Online Content iedere dag naar streven. Als contentmanager, contentstrateeg, copywriter of multimediadesigner breng je onze merken en producten naar de klant met aantrekkelijke en vindbare content. Op alle online kanalen, van web tot app.

x
x

Studio

Onze studio is de creatieve hub van de organisatie. We maken allerlei online en offline uitingen en middelen en dragen niet alleen bij aan de publicatie van content, maar leveren ook de bouwstenen aan in de huisstijl van onze merken en labels voor de ontwikkeling van websites en apps. Steeds vaker trainen we andere teams binnen CZ in visualisatietechnieken die hen helpen hun doelstellingen te halen. Zo geven we ook een creatieve impuls aan de rest van de organisatie. We houden van creatief verbinden, samenwerken en anderen enthousiast maken voor het creatieve proces.

Business Support

In het team Business Support is kennis op het vlak van IT, informatievoorziening, data en processen gebundeld. Onze functioneel beheerders, analisten, projectmanagers, data- en processpecialisten leveren expertise en support bij de digitaliseringsambitie van CZ. Ieder van hen opereert zelfstandig, maar heeft wel nauwe contacten met collega’s uit het team. We werken niet alleen binnen de divisie M&V, maar vormen ook daarbuiten een belangrijke verbindende factor. Door het samenwerken met veel verschillende disciplines krijgen we van de hele organisatie veel mee en is geen dag hetzelfde.

 

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Savannah van Zweeden (Recruiter), op telefoonnummer 0647531471 of mail naar

Savannah van Zweeden

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.