CZ

Jouw klantinzicht.
Haar juiste producten.

CZ. Zorg die verder gaat

Marketing & Verkoop

Maar liefst 4,1 miljoen Nederlanders zijn verzekerd bij CZ. Particulier of collectief, via hun werkgever. Al die mensen vragen om andere producten en diensten.  Onze marketeers, onderzoekers, accountmanagers en communicatieprofessionals zetten zich in voor de juiste dienstverlening voor iedereen.

Werken vanuit de inhoud

Snel verantwoordelijkheid krijgen en ook eigen projecten draaien. Bij CZ is ruimte voor groei en ontwikkeling.

Sharvien

Propositiemarketeer

Sharvien ontwikkelt proposities voor de zakelijke markt. In zijn vrije tijd speelt hij in het Surinaamse nationale korfbalteam. De flexibiliteit van CZ zorgt ervoor dat hij deze twee drukke bezigheden kan combineren.

Lees meer

Lissa

Propositiemarketeer

Lissa ontwikkelt nieuwe diensten voor onze verzekerden, zoals App de Dokter. Met deze app hoopt CZ iets te doen aan het huisartsentekort.

Lees meer

Bianca

Propositiemarketeer

Bianca staat aan de basis van veel nieuwe diensten die we onze klanten aanbieden.

Lees meer

Gesprekspartner van bedrijven

Heel wat bedrijven sluiten een collectieve zorgverzekering voor hun personeel af bij CZ. Bij de gesprekken over deze contracten is steeds meer aandacht voor het gezond en inzetbaar houden van medewerkers. Onze adviseurs zorg en bedrijfszorg adviseren over preventie, bedrijfszorg en verzuimmanagement. Ze zijn sparringpartner van de ondernemer en zorgen ervoor dat diensten op dit gebied goed worden ingezet. Deze zelfde rol hebben we overigens ook richting intermediairs die onze producten en diensten verkopen.

De beste diensten voor particuliere klanten

Wie met ziekte te maken krijgt, loopt regelmatig tegen problemen aan. Hoe regel je bijvoorbeeld thuiszorg? Hoe vermijd je een lange wachtlijst? Wat moet een mantelzorger doen als het hem even teveel wordt? Als propositiemarketeer ontwikkel je nieuwe diensten waarmee we mensen helpen, waarmee we hen zorgen uit handen nemen. Dat doe je onder meer op basis van gesprekken met klanten, marktonderzoek, en data-analyses. Bij de uitwerking van nieuwe diensten werk je samen met veel andere afdelingen.

Market intelligence

CZ heeft een eigen afdeling market intelligence. Hier analyseren marktonderzoekers en data-analisten onder meer de enorme hoeveelheden data waar we over beschikken. De inzichten die hier opgedaan worden, helpen bijvoorbeeld onze propositieontwikkelaars om met nieuwe diensten te komen waarmee we klanten nog beter helpen.

Sparringpartner van de werkgever

Hoe kunnen we bedrijven helpen om verzuim tegen te gaan? Hoe blijven medewerkers zo lang mogelijk vitaal en inzetbaar? Welke diensten slaan aan en welke niet? Als adviseur bedrijfszorg houd je je hiermee bezig.

De mogelijkheden van online

Ook digitaal werken we aan zorg die verder gaat. Zo bieden we onder de naam Just een zorgverzekering aan met minder keuzes en meer gemak. We helpen klanten met verschillende handige apps. Bijvoorbeeld een app waarmee je een binnen één uur antwoord krijg op al je gezondheidsvragen. Een aantal van onze marketeers is gespecialiseerd in deze online innovaties.

Verkoop

De diensten die we ontwikkelen, moeten natuurlijk ook gebruikt worden. Ook bij CZ hebben we dus met targets te maken. Maar uiteindelijk beoordelen we onze accountmanagers op de betekenis die ze hebben voor onze klanten. We sturen ze niet op pad met gelikte verkooppraatjes, maar met een reëel, eerlijk en open verhaal over wat we te bieden hebben. Die verhalen delen we onder meer tijdens webinars. Ook zoeken we nadrukkelijk naar samenwerking, bijvoorbeeld met patiëntenverenigingen.

Communicatie

Naast onze basisverzekering bieden we een breed scala aan verzekeringsproducten en aanvullende diensten. Zowel voor de zakelijke markt als voor consumenten. Voordat zij die producten en diensten kunnen gebruiken, moeten ze wel weten van het bestaan ervan. Onze communicatieadviseurs zorgen ervoor dat de juiste doelgroepen bereikt worden. Daarbij passen ze een multichannelbenadering toe. Naast online media en massamedia, benaderen we mensen persoonlijk, via accountmanagers of assurantietussenpersonen.

Het juiste verhaal

Alle collega’s binnen CZ kennen onze missie ‘zorg die verder gaat’. Dat is de leidraad voor alles wat we doen. Onze marketeers en communicatieprofessionals dragen deze missie uit. Intern en extern. Want in een tijd waarin er, terecht maar ook onterecht, kritiek wordt geleverd op zorgverzekeraars, is het belangrijk om het juiste verhaal over CZ te vertellen. Zo bouwen we aan een nog sterker merk.

Bianca
Van spullen verkopen krijg ik geen energie. Van bijdragen aan een maatschappelijk doel wel.
Bianca, propositiemarketeer

Websitebeheer en vormgeving

Onder het vakgebied Marketing & Verkoop vallen ook enkele ondersteunende diensten. Zoals de afdeling Online Content, die onze websites beheert en onder meer gezondheidstips omzet in aantrekkelijke online content. We hebben een eigen studio waar we een breed scala aan middelen vormgeven. Zij helpen ook innovatieve, kleine zorgpartijen met hun communicatiebehoeften. 

Ontmoet je collega's

We kunnen je veel over onze organisatie vertellen, maar je toekomstige collega's kunnen dat veel beter. Zij weten als geen ander hoe het is om voor CZ te werken. Lees hun verhalen hier.

Mis jouw droombaan niet!

Is bij CZ werken echt iets voor jou?

  • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe vacatures
  • Ontvang vacatures die altijd bij jou passen
  • Bepaal zelf de frequentie
Meld je aan!