Vacatures 20 Meld je aan!

Vakgebied IT

Senior Systeemontwikkelaar

Senior systeemontwikkelaar Willem is veel bezig met innovatie.

Senior systeemontwikkelaar Willem is veel bezig met innovatie. Hij houdt zich onder meer bezig met een manier om emotieherkenning toe te passen.

Innovatie

“CZ wil voorop blijven lopen, op elk gebied. Om dat voor elkaar te krijgen, probeert de organisatie innovatie te stimuleren. Daarom is er een ‘Innovation Friday’ in het leven geroepen. Eens in de maand gaan we een halve dag aan nieuwe ideeën werken. Helemaal vrij en los van concrete opdrachten. Ik heb daar onder meer gewerkt aan een idee dat emotieherkenning en spraakherkenning koppelt aan onze telefonische helpdesk. Het ideaal is om te komen tot een empathische spraakrobot. Een spraakrobot die eenvoudige vragen van klanten kan beantwoorden.”

Een veelbelovend idee

“Tijdens de Innovation Fridays heb ik aan heel wat verschillende ideeën gewerkt. Eén daarvan was een manier om emotieherkenning toe te passen. Dit idee was zo veelbelovend dat ik naar mijn leidinggevende ben gestapt. In overleg met hem heb ik een business case geschreven. Nu mag ik één dag per week besteden om aan dit concept te werken. Innovatie wordt hier heel serieus genomen.”

Eens in de maand werken we, los van concrete opdrachten, een halve dag aan nieuwe ideeën.

- Willem, Senior Systeemontwikkelaar

Een kortere time-to-market

“CZ probeert continu te vernieuwen en verbeteren. Om de time-to-market van nieuwe diensten te verkorten, zijn we nu bijvoorbeeld bezig met de omslag naar continuous delivery, waarbij we afstappen van de oude werkwijze met periodieke releases. Dit betekent dat we ook automatisch moeten gaan testen. Voor mij is dat een leuke programmeerklus.”

Een spannende tijd

“De digitale transformatie die CZ nu doormaakt, zal de komende jaren veel veranderingen teweegbrengen. Zo verwacht ik dat de beheerafdeling er over een paar jaar compleet anders uit zal zien. Ontwikkelaars zullen zeker nog meer samenwerken met de ‘business’. Misschien stappen we zelfs wel af van de indeling in afdelingen en wordt CZ georganiseerd langs ketens. Het is een spannende tijd.”

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als zorginkoper kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Janneke een WhatsAppje.

App met Janneke