Jouw app-design.
Haar gemak.

CZ. Alles voor betere zorg.

Werken als ICT-er bij CZ

Bij CZ dagen we onszelf elke dag weer uit om onze 3,6 miljoen klanten nog beter van dienst te zijn. We willen trends en nieuwe technologieën direct kunnen toepassen. Dit vraagt om vernieuwende ICT. Van informatieanalyse tot technisch applicatiebeheer en het beheer van onze datacenters. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde topspecialisten.

We zijn een ICT-organisatie

ICT is een vitaal component in al onze bedrijfsprocessen. ICT zorgt ervoor dat we de enorme hoeveelheden administratieve gegevens waarmee we te maken hebben, goed kunnen verwerken. Dat onze klanten snel worden geholpen. En dat de time-to-market van nieuwe producten steeds korter wordt.

Casper

"Met alle data uit declaraties, zorgverleners en klantcontacten werken we al snel met tabellen van miljarden rijen."

Casper, Data Expert

Een uniek bedrijf

Qua complexiteit is CZ geen doorsnee-bedrijf. Zaken als privacy, security en compliance zijn hier net wat belangrijker dan op andere plekken. We gebruiken ook geen doorsnee-systemen. We ontwikkelen waar nodig onze eigen software en onze eigen infrastructuur, die we ook in eigen beheer onderhouden.

Werken bij CZ is: de stuwende kracht zijn achter onze digitale transformatie

ICT bij CZ

721.000

Afgehandelde declaraties in de CZ Declareren app

5,2

Miljoen inlogs op Mijn CZ in 2016


Veelzijdig

We bieden een divers en uitdagend speelveld voor developers. Afhankelijk van je interesse en ervaring kun je werken aan apps voor klanten, aan de slag met complexe ontwikkelvragen rond de implementatie van bijvoorbeeld de enterprise service bus, of jezelf verder ontwikkelen op het gebied van data analytics.

Interessante projecten

We zitten midden in een digitale transformatie. Op alle onderdelen vindt vernieuwing plaats.

  1. Omnichannel workflow management: onze klanten moeten CZ ervaren als één afdeling, via welk kanaal zij ook contact met ons opnemen. We zijn bezig met de frontend ontwikkeling van onze website, doorontwikkeling van de 'mijn CZ’-omgeving, en de ontwikkeling van apps, zoals de Nota-app.
  2. Toekomstvast maken van de architectuur: we vernieuwen de basis van onze ICT-infrastructuur. Het gaat onder meer om de installatie van een nieuwe enterprise service bus, document management systemen, datawarehouse en het enterprise content management systeem. Waar mogelijk brengen we delen naar de cloud.
  3. Security en privacy: wat kan wel of niet met onze gegevens? Hoe maken we gegevens toegankelijk op een veilige manier? Alles moet worden ingericht volgens nieuwe wetgeving.
  4. Data-analyse: hoe kunnen we zorg beter en beter betaalbaar maken door informatie uit data te ontsluiten?

Werken bij CZ is: Neurale netwerken, process mining en api's

Robin

"Bij CZ krijg je alle kans om jezelf te blijven ontwikkelen."

Robin, Business Intelligence specialist

OutSystems

Door de inzet van het low-code platform OutSytems kunnen we applicaties sneller bouwen en implementeren. Ook werken we hierdoor steeds meer samen in DevOps-teams. Deze manier van werken geeft een flinke boost aan de time-to-market van nieuwe toepassingen.

Samenwerken

Binnen CZ zit je als ICT-specialist niet op een eiland. Je werkt direct samen met collega’s uit andere vakgebieden. Of het nu gaat om het ontwikkelen en onderhouden van applicaties of om het in de lucht houden van onze 24/7-infrastructuur.

Jezelf ontwikkelen

Als ICT’er bij CZ krijg je de kans om te doen wat je echt leuk vindt. Naast de nodige vakgerelateerde cursussen heb je de kans om trainingen en opleidingen te volgen, of om door te groeien naar een andere functie. We nemen je persoonlijke ontwikkeling heel serieus.

Verhalen van medewerkers

Data expert

ICT

Casper is data-expert. Hij zorgt ervoor dat al onze datafaciliteiten optimaal zijn.

Lees meer

Technisch applicatiebeheerder

ICT

Niels houdt onze interne en externe webapplicaties draaiend.

Lees meer

Business Intelligence Specialist

ICT

Na 1,5 jaar Young Professional Programma werkt Robin nu als Business Intelligence Specialist.

Lees meer