Vacatures 20 Meld je aan!

Alle vakgebieden

Werken als IT'er bij CZ

Bij CZ dagen we onszelf elke dag weer uit om onze 4,0 miljoen klanten nog beter van dienst te zijn. Dit vraagt om vernieuwende IT. En ook om een vernieuwende organisatie. Een organisatie waar je niet alleen vakinhoudelijk het beste uit jezelf haalt, maar ook persoonlijk. Bij CZ vind je een baan die werkt voor jou.

Even voorstellen

Maak kennis met Peter Slager, directeur IT - IPM - Data bij Zorgverzekeraar CZ. Een zorgverzekeraar waar technologie ontzettend belangrijk is!

Een uniek bedrijf

Qua complexiteit is CZ geen doorsnee-bedrijf. Zaken als privacy, security en compliance zijn hier net wat belangrijker dan op andere plekken. We gebruiken ook geen doorsnee-systemen. We ontwikkelen waar nodig onze eigen software en onze eigen infrastructuur, die we ook in eigen beheer onderhouden.

Veelzijdig

We bieden een divers en uitdagend speelveld voor developers. Afhankelijk van je interesse en ervaring kun je werken aan apps voor klanten, aan de slag met complexe ontwikkelvragen rond de implementatie van bijvoorbeeld de enterprise service bus, of jezelf verder ontwikkelen op het gebied van data analytics.

Interessante projecten

We zitten midden in een digitale transformatie. Op alle onderdelen vindt vernieuwing plaats.

  1. Omnichannel workflow management: onze klanten moeten CZ ervaren als één afdeling, via welk kanaal zij ook contact met ons opnemen. We zijn bezig met de frontend ontwikkeling van onze website, doorontwikkeling van de 'Mijn CZ’-omgeving, en de ontwikkeling van apps, zoals de Nota-app.
  2. Toekomstvast maken van de architectuur: we vernieuwen de basis van onze ICT-infrastructuur. Het gaat onder meer om de installatie van een nieuwe enterprise service bus, document management systemen, datawarehouse en het enterprise content management systeem. Waar mogelijk brengen we delen naar de Cloud.
  3. Security en privacy: wat kan wel of niet met onze gegevens? Hoe maken we gegevens toegankelijk op een veilige manier? Alles moet worden ingericht volgens nieuwe wetgeving.
  4. Data-analyse: hoe kunnen we zorg beter en beter betaalbaar maken door informatie uit data te ontsluiten?
  5. Time-to-market: door de inzet van het low-code platform OutSystems kunnen applicaties sneller bouwen en implementeren.
it
it

Samenwerken

Binnen CZ zit je als IT-specialist niet op een eiland. Je werkt direct samen met collega’s uit andere vakgebieden. Of het nu gaat om het ontwikkelen en onderhouden van applicaties of om het in de lucht houden van onze 24/7-infrastructuur.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Janneke van Loon (Recruiter), op telefoonnummer +31657003540 of mail naar

Janneke van Loon

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.