Vacatures 14

Alle vakgebieden

Werken als Auditor bij CZ

Bij CZ is de Internal Audit niet een politieagent die zegt wat er verkeerd gaat, maar een sportarts die ziet wat er beter kan. Als auditor gebruik je de nieuwste technieken om inzicht en assurance te geven en je kunt zo diep gaan als nodig is om waarde toe te voegen. Dit doe je binnen een multidisciplinair team waar iedereen graag van elkaar leert en waar successen volop gevierd worden.

Banenmarkt 5 september

Ben jij erbij?

Wil jij live ervaren wie CZ is als werkgever? En wil jij meer weten over het vakgebied van jouw interesse? Wees welkom op de derde editie van onze banenmarkt waar onze collega's en experts uit diverse vakgebieden jou in pitches/presentaties meenemen in het werken bij CZ. Samen brengen we de zorg verder.

Een uniek bedrijf

Qua complexiteit is CZ geen doorsnee-bedrijf. Zaken als privacy, security en compliance zijn hier net wat belangrijker dan op andere plekken. We gebruiken ook geen doorsnee-systemen. We ontwikkelen waar nodig onze eigen software en onze eigen infrastructuur, die we ook in eigen beheer onderhouden.

Werkt voor jou

Voor iedereen is de ideale baan anders. Samen kijken we hoe we jou de beste werk-privé-balans kunnen geven. We bieden bijvoorbeeld flexibele uren en goede faciliteiten voor thuiswerken. Zaken als ouderschapsverlof zijn natuurlijk perfect geregeld.

Altijd in beweging

De zorgverzekeringsmarkt is een gereguleerde, complexe omgeving waar verandering eerder regel dan uitzondering is. Dat maakt het werk van de IAD ook zo belangrijk en boeiend. Er wordt door onze eigen organisatie en externe toezichthouders veel van de IAD verwacht. Kloppen deze processen, worden de strategische doelen behaald, wordt voldaan aan wet- en regelgeving en is CZ in control? Op basis van een risicoanalyse en jaarplan voeren we financial, operational en IT-audits uit. We blijven altijd in beweging en staan bij nieuwe ontwikkelingen met onze neus vooraan.

Praktijkstage en werkervaring

Zoek je een plek om je studie af te ronden en je titel te behalen? Je kunt bij CZ terecht voor je praktijkstage RA en werkervaring voor RO en RE. Een groot deel van je collega’s is al titeldrager, dus je bevindt je in een inspirerende omgeving. Het volgen van je studie wordt volop gefaciliteerd. Heb je je titel behaald? Met onze IAD Academy zorgen we ervoor dat je altijd aan alle eisen voor permanente educatie voldoet en dat je je kennis verder kunt verbreden in je vakgebied en in de keten van de zorgverzekeraar. Wij vinden continue leren, verbreding en vernieuwing erg belangrijk voor onze collega's.

CZ geeft me alle kans om mijn eigen richting te kiezen.

- Joey, Senior IT-auditor

Innovatie

We houden niet van afwachten, we staan juist graag vooraan als het gaat om innovatie. We haken direct aan bij nieuwe landelijke ontwikkelingen en hebben nauwe banden met verschillende universiteiten. In 2021 wonnen we zelfs de Protiviti Internal Audit Innovation Award voor een auditnormenkader om onze digitale samenleving veiliger te maken. We delen onze kennis ook graag: verschillende collega’s geven zelf college aan een universiteit of andere onderwijsinstelling.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Jacky van Rijswijk (Recruiter), op telefoonnummer 0657475876 of mail naar

Jacky van Rijswijk

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.