Vacatures 25 Meld je aan!

Alle vakgebieden

Werken als Auditor bij CZ

Bij CZ dagen we onszelf elke dag weer uit om onze 3,8 miljoen klanten nog beter van dienst te zijn. Dit vraagt om vernieuwende ICT. En ook om een vernieuwende organisatie. Een organisatie waar je niet alleen vakinhoudelijk het beste uit jezelf haalt, maar ook persoonlijk. Bij CZ vind je een baan die werkt voor jou.

Bij CZ is de Internal Audit niet een politieagent die zegt wat er verkeerd gaat, maar een sportarts die ziet wat er beter kan. Als auditor gebruik je de nieuwste technieken om inzicht en assurance te geven en je kunt zo diep gaan als nodig is om waarde toe te voegen. Dit doe je binnen een multidisciplinair team waar iedereen graag van elkaar leert en waar successen volop gevierd worden.

Een uniek bedrijf

Qua complexiteit is CZ geen doorsnee-bedrijf. Zaken als privacy, security en compliance zijn hier net wat belangrijker dan op andere plekken. We gebruiken ook geen doorsnee-systemen. We ontwikkelen waar nodig onze eigen software en onze eigen infrastructuur, die we ook in eigen beheer onderhouden.

Jij maakt het verschil

We innoveren de zorg

Bij CZ werk je onder meer aan betere service, kortere wachtlijsten en het vergroten van de toegankelijkheid van de zorg. We stimuleren innovatie en ondersteunen nieuwe initiatieven. Alles voor zorg die verder gaat.

Werkt voor jou

Voor iedereen is de ideale baan anders. Samen kijken we hoe we jou de beste werk-privé-balans kunnen geven. We bieden bijvoorbeeld flexibele uren en goede faciliteiten voor thuiswerken. Zaken als ouderschapsverlof zijn natuurlijk perfect geregeld.

Altijd in beweging

De zorgverzekeringsmarkt is een gereguleerde, complexe omgeving waar verandering eerder regel dan uitzondering is. Dat maakt het werk van de IAD ook zo belangrijk en boeiend. Er wordt door onze eigen organisatie en externe toezichthouders veel van de IAD verwacht. Kloppen deze processen, worden de strategische doelen behaald, wordt voldaan aan wet- en regelgeving en is CZ in control? Op basis van een risicoanalyse en jaarplan voeren we financial, operational en IT-audits uit. We blijven altijd in beweging en staan bij nieuwe ontwikkelingen met onze neus vooraan.

Veelzijdig

We bieden een divers en uitdagend speelveld voor developers. Afhankelijk van je interesse en ervaring kun je werken aan apps voor klanten, aan de slag met complexe ontwikkelvragen rond de implementatie van bijvoorbeeld de enterprise service bus, of jezelf verder ontwikkelen op het gebied van data analytics.

Interessante projecten

We zitten midden in een digitale transformatie. Op alle onderdelen vindt vernieuwing plaats.

  1. Omnichannel workflow management: onze klanten moeten CZ ervaren als één afdeling, via welk kanaal zij ook contact met ons opnemen. We zijn bezig met de frontend ontwikkeling van onze website, doorontwikkeling van de 'Mijn CZ’-omgeving, en de ontwikkeling van apps, zoals de Nota-app.
  2. Toekomstvast maken van de architectuur: we vernieuwen de basis van onze ICT-infrastructuur. Het gaat onder meer om de installatie van een nieuwe enterprise service bus, document management systemen, datawarehouse en het enterprise content management systeem. Waar mogelijk brengen we delen naar de Cloud.
  3. Security en privacy: wat kan wel of niet met onze gegevens? Hoe maken we gegevens toegankelijk op een veilige manier? Alles moet worden ingericht volgens nieuwe wetgeving.
  4. Data-analyse: hoe kunnen we zorg beter en beter betaalbaar maken door informatie uit data te ontsluiten?
  5. Time-to-market: door de inzet van het low-code platform OutSystems kunnen applicaties sneller bouwen en implementeren.

Praktijkstage en werkervaring

Zoek je een plek om je studie af te ronden en je titel te behalen? Je kunt bij CZ terecht voor je praktijkstage RA en werkervaring voor RO en RE. Een groot deel van je collega’s is al titeldrager, dus je bevindt je in een inspirerende omgeving. Het volgen van je studie wordt volop gefaciliteerd. Heb je je titel behaald? Met onze IAD Academy zorgen we ervoor dat je altijd aan alle eisen voor permanente educatie voldoet en dat je je kennis verder kunt verbreden in je vakgebied en in de keten van de zorgverzekeraar. Wij vinden continue leren, verbreding en vernieuwing erg belangrijk voor onze collega's.

CZ geeft me alle kans om mijn eigen richting te kiezen.

- Joey, Senior IT-auditor

Samenwerken

Binnen CZ zit je als ICT-specialist niet op een eiland. Je werkt direct samen met collega’s uit andere vakgebieden. Of het nu gaat om het ontwikkelen en onderhouden van applicaties of om het in de lucht houden van onze 24/7-infrastructuur.

Innovatie

We houden niet van afwachten, we staan juist graag vooraan als het gaat om innovatie. We haken direct aan bij nieuwe landelijke ontwikkelingen en hebben nauwe banden met verschillende universiteiten. In 2021 wonnen we zelfs de Protiviti Internal Audit Innovation Award voor een auditnormenkader om onze digitale samenleving veiliger te maken. We delen onze kennis ook graag: verschillende collega’s geven zelf college aan een universiteit of andere onderwijsinstelling.

Benieuwd of CZ bij jou past?

Heb je vragen over de mogelijkheden of interesse in een vacature? Stuur onze Recruiter een WhatsAppje.

Recruiter Robert

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.