Vacatures 14

Vakgebied Internal Auditdienst

Joey, Senior IT-auditor

Senior IT-auditor Joey koos direct na zijn studie voor de interne auditing. In CZ vond hij en werkgever waar hij zich kon ontwikkelen op zijn manier. “Deze zomer verwacht ik mijn RE-titel te ontvangen.”

Senior IT-auditor Joey koos direct na zijn studie voor de interne auditing. In CZ vond hij en werkgever waar hij zich kon ontwikkelen op zijn manier. “Deze zomer verwacht ik mijn RE-titel te ontvangen.”

Interne auditing

“Ik heb nooit als extern accountant gewerkt. Na mijn studie Bedrijfskunde heb ik bij de Internal Auditdienst (IAD) van een internationale organisatie gewerkt. Interne auditing heeft me altijd getrokken. Je bent dan toch meer in staat om een organisatie te helpen. De combinatie van onafhankelijk auditor en adviseur is ideaal.”

Alles is IT

“Tijdens mijn werk kwam ik steeds meer in contact met IT-auditing. Dat vond ik erg interessant. Alles is tegenwoordig IT-gedreven. CZ is geen Google, maar IT staat hoog op de agenda bij CZ. Als je van digitalisering houdt, kun je hier je hart ophalen.“

Leren van collega’s

“Ik leer veel van collega’s. Onder meer in vaktechnische sessies. Het is dan een groot voordeel dat de IAD van CZ een breed scala aan disciplines heeft. Maar ik leer ook van de externe accountants. En van andere CZ-collega’s. Als je bij de IAD werkt, zie je echt de hele organisatie. Van functioneel beheerders tot IT-architecten en security officers. Als je je ogen en oren openhoudt, kun je enorm veel leren.”

Als je bij de IAD werkt, zie je echt de hele organisatie.

- Joey, Senior IT-auditor

Warme sfeer

“De sfeer in mijn team is heel warm. Misschien is dat wel typisch Brabants: work hard, play hard. Het is heel gezellig maar er heerst tegelijk een goede werkmentaliteit. Iedereen is ook bereid om je helpen. Niemand zet de hakken in het zand als de auditor langskomt. Iedereen beseft dat we hetzelfde doel hebben.”

Groeien op je eigen manier

“Ik kan me hier heel goed ontwikkelen. Onlangs heb ik mijn scriptie verdedigd en deze zomer verwacht ik mijn RE-titel te ontvangen. Hierna wil ik me verder verdiepen in technieken en tooling voor data-analyse. Dat wordt een steeds belangrijker onderdeel van het werk van een auditor. De organisatie geeft me alle kans om zo mijn eigen richting te kiezen.”

auditor
auditor

Goede werk-privébalans

“Het is heel fijn dat CZ veel aandacht geeft aan een goede werk-privébalans. De laatste jaren had ik veel tijd nodig voor mijn studie. Die tijd kreeg ik. Een keer een dag ruilen? Geen enkel probleem. En thuiswerken wordt perfect gefaciliteerd.”

Werk met een missie

“CZ heeft een maatschappelijke missie: werken aan zorg die verder gaat. Als auditor draag ik hier natuurlijk slechts indirect een steentje aan bij. Maar ik vind dat wel mooi.”

Continue verandering

“CZ is continu aan het veranderen. Voor mij als auditor maakt dat het werk complex, maar ook juist leuk. Het houdt je scherp. Je moet je blijven vernieuwen. Zo bewegen we nu richting continuous monitoring en continuous auditing. Dat geeft ons als auditors weer meer vrijheid om over nieuwe vraagstukken na te denken.”

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Jacky van Rijswijk (Recruiter), op telefoonnummer 0657475876 of mail naar

Jacky van Rijswijk