Vacatures 27 Meld je aan!

Alle vakgebieden

Staf & Management

Ook op onze stafafdelingen gaat het maar om één ding: zorg die verder gaat. Als specialist verdien je jouw rol aan tafel niet alleen door je vakkennis, maar ook door de taal van je collega’s van andere afdelingen te spreken. Door te begrijpen hoe we van nog meer waarde kunnen zijn voor onze klanten.

Een dynamisch werkveld

Bij CZ werk je in de frontlinie van de zorg. Veranderende regels hebben veel invloed op ons werk, zoals nu bijvoorbeeld de privacywetgeving. Daarbij wordt bijna alles wat we doen met een vergrootglas bekeken. Door toezichthouders, klanten, de politiek en belangenorganisaties. Ook heb je als manager regelmatig met moeilijke dilemma’s te maken. Moeten we meer solidair zijn? Of juist meer maatwerk leveren? Controleren we zorgaanbieders teveel of juist te weinig? Bij CZ doe je werk wat er toe doet.

Leidinggeven

Wij geven je veel verantwoordelijkheid. Je zoekt actief naar samenwerking met andere afdelingen. En je weet jouw mensen te inspireren om te blijven vernieuwen en het beste uit zichzelf te halen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Voor medewerkers met leidinggevende ambities, is er een Management Development programma. Dit programma bestaat uit interactieve bijeenkomsten en opdrachten waar je in de praktijk mee aan de slag gaat. Ervaren coaches helpen je tijdens het hele traject. En ook als je leidinggevende bent, zijn er genoeg kansen om je verder te ontwikkelen. Zowel horizontaal als verticaal. Ook voor onze leidinggevenden zetten we een Management Development programma in, gericht op continue leren. Alles hangt af van jouw ambitie en talenten.
Verantwoordelijkheid dragen, leer je het best door verantwoordelijkheid te nemen
 

Bij welk project je ook aansluit, je ontmoet altijd mensen die vol energie willen meedenken en meedoen. Echte samenwerkers dus!

- Karin Schrik, senior HR beleidsadviseur

HRM

Onze afdeling HRM streeft ernaar dat alle medewerkers van CZ duurzaam goed in hun vel zitten. Onze focus ligt dan ook op Leren & Ontwikkelen, Arbeidsmarkt & Mobiliteit en Vitaliteitsmanagement. Samen zorgen we ervoor dat jouw talent het beste wordt ingezet en dat jij gelukkig bent én blijft op je werk. Dat helpt om CZ betekenisvol, verantwoordelijk en daadkrachtig te blijven en volop bij te dragen aan de best mogelijke zorg in een wereld die altijd blijft veranderen. Onze HR collega's zijn gesprekspartners voor de business over alle mogelijke HRM onderwerpen van (organisatie)ontwikkelvraagstukken en leiderschap tot solide en proactieve dienstverlening op het gebied van instroom, ontwikkeling en uitstroom. We streven daarnaast naar een foutloze HRM-administratie gericht op eenvoud en gemak.   

Juridische zaken

Juridische kennis is essentieel voor een zorgverzekeraar. Voldoen onze producten aan de actuele wet- en regelgeving? Hoe maken we onze voorwaarden zo leesbaar mogelijk? Hoe gaan we om met een toenemende aantal fraudegevallen in de zorg? En wat doen met de ingekochte zorg als er bijvoorbeeld een ziekenhuis failliet gaat? Onze juristen procederen, behandelen bezwaarschriften en adviseren andere afdelingen. De afdeling Juridische Zaken bestaat uit vier teams:

  • Litigation
  • Bedrijfsjuristen
  • Fraude
  • Voorwaarden verzekeringsproducten

Ons fraude-team werd in 2017 genomineerd voor de Europese Onderzoeksprijs voor fraudeonderzoek in de zorg.
 

Concerninkoop

De breedte van onze organisatie maakt het werk als inkoper bij CZ erg leuk. Je werkt nauw samen met het inkoopteam van je interne klant, in soms complexe, multi-stakeholder inkooptrajecten. Je werkt heel zelfstandig en je kunt je specialiseren, bijvoorbeeld in inkoop voor ICT.
 

Governance, Risk & Compliance (GRC)

CZ is geen doorsnee bedrijf. We hebben bijvoorbeeld geen winstoogmerk. Wel gaan er grote stromen geld in onze organisatie om. Ook hebben we te maken met de persoonlijke gegevens van meer dan 4 miljoen mensen, een hele verantwoordelijkheid. Verschillende wet- en regelgeving heeft invloed op alles wat we dagelijks doen. Logisch dus dat de afdeling Governance, Risk & Compliance (GRC) een heel belangrijke rol heeft.

Doelen bereiken

Bij GRC zorgen we ervoor dat CZ zijn doelen kan bereiken. We doen dat door risico’s en onzekerheden in de gaten te houden en goed onderbouwde afwegingen te maken. We weten ook aan welke eisen CZ moet voldoen, wat er wel en niet mag. Denk bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving op het gebied van privacy en de inzet van AI.

Breed scala aan onderwerpen

Bij GRC kun je aan de slag als risk officer, compliance officer en actuaris tweede lijn. Je werkt in een klein team dat zich bezighoudt met een breed scala aan onderwerpen. Er gebeurt altijd veel binnen CZ: niet alleen als het gaat om strategie en gezondheidszorg, maar ook op het gebied van alsmaar veranderende wet- en regelgeving. Dat betekent dat je veel kansen krijgt om je breed te ontwikkelen en in bepaalde onderwerpen expertise op te bouwen. Jarenlange werkervaring is niet nodig, je kunt bij ons in korte tijd veel leren.

Korte lijnen

Je werkt niet alleen samen met je collega’s binnen het team, maar hebt ook veel contact met collega’s uit andere divisies. Dat je het leuk vindt om de dialoog aan te gaan, is dus vanzelfsprekend. En omdat we bij CZ van korte lijnen houden, zit je ook regelmatig met de Raad van Bestuur om de tafel om adviezen toe te lichten.

Als zorgverzekeraar heeft CZ een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid: de zorg in Nederland betaalbaar en toegankelijk houden. Bij de afdeling GRC help je mee om dit doel te bereiken.

- Luke, Manager

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Diante van de Wouw (Recruiter), op telefoonnummer +31623552640 of mail naar

Diante van de Wouw

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.