Jouw securitybeleid.
Zijn vertrouwen.

CZ. Alles voor betere zorg.

Staf & Management

Ook op onze stafafdelingen gaat het maar om één ding: alles voor betere zorg. Als specialist verdien je jouw rol aan tafel niet alleen door je vakkennis, maar ook door de taal van je collega’s van andere afdelingen te spreken. Door te begrijpen hoe we van nog meer waarde kunnen zijn voor onze klanten.

Een dynamisch werkveld

Bij CZ werk je in de frontlinie van de zorg. Veranderende regels hebben veel invloed op ons werk, zoals nu bijvoorbeeld de privacywetgeving. Daarbij wordt bijna alles wat we doen met een vergrootglas bekeken. Door toezichthouders, klanten, de politiek en belangenorganisaties. Ook heb je als manager regelmatig met moeilijke dilemma’s te maken. Moeten we meer solidair zijn? Of juist meer maatwerk leveren? Controleren we zorgaanbieders teveel of juist te weinig? Bij CZ doe je werk wat er toe doet.

Leiding geven bij CZ

Draagt het bij aan betere zorg? Die vraag stel je jezelf als leidinggevende bij CZ regelmatig. Wij geven je veel verantwoordelijkheid. Jij kunt elke beslissing die je neemt koppelen aan de beste kwaliteit en kostenbeheersing in de zorg. Je zoekt actief naar samenwerking met andere afdelingen. En je weet jouw mensen te inspireren om te blijven vernieuwen en het beste uit zichzelf te halen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Voor medewerkers met leidinggevende ambities, is er een Management Development programma. Dit programma bestaat uit interactieve bijeenkomsten en opdrachten waar je in de praktijk mee aan de slag gaat. Ervaren coaches helpen je tijdens het hele traject.
En ook als je leidinggevende bent, zijn er genoeg kansen om je verder te ontwikkelen. Zowel horizontaal als verticaal. Ook voor onze leidinggevenden zetten we een Management Development programma in, gericht op continue leren. Alles hangt af van jouw ambitie en talenten.
Verantwoordelijkheid dragen, leer je het best door verantwoordelijkheid te nemen
 

Karin Schrik

"Bij welk project je ook aansluit, je ontmoet altijd mensen die vol energie willen meedenken en meedoen. Echte samenwerkers dus!"

Karin Schrik, senior HR beleidsadviseur

HRM

Onze HRM medewerkers streven ernaar dat alle medewerkers van CZ duurzaam goed in hun vel zitten. Vitaliteitsmanagement is dan ook belangrijk. Maar de focus ligt op Leren & Ontwikkelen. We faciliteren programma’s voor alle medewerkers. Daarvoor hebben we ons eigen digitaal platform "CZ Campus".
Onze HR collega's adviseren de business over alle mogelijke HRM onderwerpen van Strategische personeelsplanning tot aan werving- en selectie. Tot slot streven we naar een foutloze HRM-administratie. We doen steeds meer digitaal en koppelen verschillende systemen aan elkaar.

Juridische zaken

Juridische kennis is essentieel voor een zorgverzekeraar. Voldoen onze producten aan de actuele wet- en regelgeving? Hoe maken we onze voorwaarden zo leesbaar mogelijk? Hoe gaan we om met een toenemende aantal fraudegevallen in de zorg? En wat doen met de ingekochte zorg als er bijvoorbeeld een ziekenhuis failliet gaat? Onze juristen procederen, behandelen bezwaarschriften en adviseren andere afdelingen. De afdeling Juridische Zaken bestaat uit vier teams:

  • Litigation
  • Bedrijfsjuristen
  • Fraude
  • Voorwaarden verzekeringsproducten

Ons fraude-team werd in 2017 genomineerd voor de Europese Onderzoeksprijs voor fraudeonderzoek in de zorg.
 

Concerninkoop

De breedte van onze organisatie maakt het werk als inkoper bij CZ erg leuk. Je werkt nauw samen met het inkoopteam van je interne klant, in soms complexe, multi-stakeholder inkooptrajecten. Je werkt heel zelfstandig en je kunt je specialiseren, bijvoorbeeld in inkoop voor ICT.
 

Ontmoet enkele van onze collega's

Teamleider servicekantoren

Staf & Management

Teamleider Luke geeft leiding aan zo’n 32 klantadviseurs.

Lees meer

Concerninkoper

Staf & Management

Thijs begeleidt zijn collega’s bij inkooptrajecten. Vaak gaat het hierbij om de ICT.

Lees meer

HR-beleidsadviseur

Staf & Management

Karin helpt haar collega’s bij CZ om het beste uit zichzelf te halen.

Lees meer

Programmamanager

Staf & Management

Emile houdt zich bezig met de vernieuwing van ons declaratieproces.

Lees meer