Vacatures 33 Meld je aan!

Alle vakgebieden

Staf & Management

Ook op onze stafafdelingen gaat het maar om één ding: zorg die verder gaat. Als specialist verdien je jouw rol aan tafel niet alleen door je vakkennis, maar ook door de taal van je collega’s van andere afdelingen te spreken. Door te begrijpen hoe we van nog meer waarde kunnen zijn voor onze klanten.

Een dynamisch werkveld

Bij CZ werk je in de frontlinie van de zorg. Veranderende regels hebben veel invloed op ons werk, zoals nu bijvoorbeeld de privacywetgeving. Daarbij wordt bijna alles wat we doen met een vergrootglas bekeken. Door toezichthouders, klanten, de politiek en belangenorganisaties. Ook heb je als manager regelmatig met moeilijke dilemma’s te maken. Moeten we meer solidair zijn? Of juist meer maatwerk leveren? Controleren we zorgaanbieders teveel of juist te weinig? Bij CZ doe je werk wat er toe doet.

Leidinggeven

Wij geven je veel verantwoordelijkheid. Je zoekt actief naar samenwerking met andere afdelingen. En je weet jouw mensen te inspireren om te blijven vernieuwen en het beste uit zichzelf te halen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Voor medewerkers met leidinggevende ambities, is er een Management Development programma. Dit programma bestaat uit interactieve bijeenkomsten en opdrachten waar je in de praktijk mee aan de slag gaat. Ervaren coaches helpen je tijdens het hele traject. En ook als je leidinggevende bent, zijn er genoeg kansen om je verder te ontwikkelen. Zowel horizontaal als verticaal. Ook voor onze leidinggevenden zetten we een Management Development programma in, gericht op continue leren. Alles hangt af van jouw ambitie en talenten.
Verantwoordelijkheid dragen, leer je het best door verantwoordelijkheid te nemen
 

Bij welk project je ook aansluit, je ontmoet altijd mensen die vol energie willen meedenken en meedoen. Echte samenwerkers dus!

- Karin Schrik , senior HR beleidsadviseur

HRM

Onze afdeling HRM streeft ernaar dat alle medewerkers van CZ duurzaam goed in hun vel zitten. Onze focus ligt dan ook op Leren & Ontwikkelen, Arbeidsmarkt & Mobiliteit en Vitaliteitsmanagement. Samen zorgen we ervoor dat jouw talent het beste wordt ingezet en dat jij gelukkig bent én blijft op je werk. Dat helpt om CZ betekenisvol, verantwoordelijk en daadkrachtig te blijven en volop bij te dragen aan de best mogelijke zorg in een wereld die altijd blijft veranderen. Onze HR collega's zijn gesprekspartners voor de business over alle mogelijke HRM onderwerpen van (organisatie)ontwikkelvraagstukken en leiderschap tot solide en proactieve dienstverlening op het gebied van instroom, ontwikkeling en uitstroom. We streven daarnaast naar een foutloze HRM-administratie gericht op eenvoud en gemak.   

Juridische zaken

Juridische kennis is essentieel voor een zorgverzekeraar. Voldoen onze producten aan de actuele wet- en regelgeving? Hoe maken we onze voorwaarden zo leesbaar mogelijk? Hoe gaan we om met een toenemende aantal fraudegevallen in de zorg? En wat doen met de ingekochte zorg als er bijvoorbeeld een ziekenhuis failliet gaat? Onze juristen procederen, behandelen bezwaarschriften en adviseren andere afdelingen. De afdeling Juridische Zaken bestaat uit vier teams:

  • Litigation

  • Bedrijfsjuristen

  • Fraude

  • Voorwaarden verzekeringsproducten

Ons fraude-team werd in 2017 genomineerd voor de Europese Onderzoeksprijs voor fraudeonderzoek in de zorg.
 

Concerninkoop

De breedte van onze organisatie maakt het werk als inkoper bij CZ erg leuk. Je werkt nauw samen met het inkoopteam van je interne klant, in soms complexe, multi-stakeholder inkooptrajecten. Je werkt heel zelfstandig en je kunt je specialiseren, bijvoorbeeld in inkoop voor ICT.
 

Ontmoet je collega's

We kunnen je veel over onze organisatie vertellen, maar je toekomstige collega's kunnen dat veel beter. Zij weten als geen ander hoe het is om voor CZ te werken. Lees hun verhalen hier.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Robert Aangeenbrug (Recruiter), op telefoonnummer +31610354108 of mail naar

Robert Aangeenbrug

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.