CZ

Jouw advies.
Zijn opluchting.

Cz zorgkantoor. Werken met betekenis

CZ zorgkantoor

Werken bij CZ zorgkantoor is werken met betekenis. Wij regelen de langdurige zorg voor alle mensen uit de regio. Ouderen, mensen met een handicap, mensen in de GGZ. Iedereen met een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz), ongeacht waar ze verzekerd zijn. Vaak heb je heel direct impact. Of je nu adviseert over complexe casuïstiek of klanten helpt de juiste zorg te vinden.

Innovatie en vernieuwen

Bij CZ zorgkantoor help je zorginstellingen om zich continu te vernieuwen. We stimuleren samenwerking in de regio en technische innovaties. Maar we vernieuwen zelf ook. Kunnen we ons werk beter doen? Slimmer, sneller, en vooral: menselijker? Je kunt hier meebouwen aan betere zorg én aan een betere organisatie.

CZ zorgkantoor

De uitdaging? Dat is simpel: Mensen helpen. Ontdek wat jij kan doen bij CZ zorgkantoor!

Lisa

Zorgbemiddelaar

Als zorgbemiddelaar help ik mensen met hun zoektocht naar de juiste zorg. Dat is simpel gezegd, maar in de praktijk best complex.

Lees meer

Bram

Zorginkoper zorgkantoor

Bram is zorginkoper. Een functie die veel meer behelst dan alleen de financiën. “Ik houd ik me met een breed scala aan thema’s bezig. Van vastgoed tot wachtlijsten.”

Lees meer

Ilda

Klantadviseur zorgkantoor

Als klantadviseur is Ilda het eerste aanspreekpunt voor mensen met een persoonsgebonden budget (pgb) of degenen die dat voor hen regelen.

Lees meer

Uitdagend en afwisselend

Wetten en regels veranderen ieder jaar. Om cliënten zo goed mogelijk te helpen moeten we onze kennis up-to-date houden. Daarbij heb je iedere dag andere gesprekken. Gaat het om een simpele vraag? Of help je iemand wiens naaste net is overleden? Het is schakelen en aanpassen. En het is altijd een verrassing wat de dag brengt.

Bram
Snel schakelen tussen verschillende thema’s en niveaus, dat is voor mij de uitdaging
Bram, Zorginkoper CZ zorgkantoor

Werken bij CZ zorgkantoor

Als je werkt bij CZ zorgkantoor kun je in diverse functies het verschil maken.

Zorgbemiddelaar
​Als zorgbemiddelaar adviseer je cliënten die voor het eerst een indicatie krijgen voor de WLZ. Je helpt hen om een bewuste keuze te maken tussen zorg in natura en een persoonsgebonden budget. Hierbij heb je contact met zorgaanbieders en met cliënten en hun omgeving.


Adviserend verpleegkundige
Als adviserend verpleegkundige ben je nauw betrokken bij de cliënt. Je bemiddelt tussen zorgaanbieders, cliënten en onafhankelijke cliëntondersteuners. Het is enorm belangrijk dat je kijkt naar wat een cliënt echt nodig heeft en wat mogelijk is. Het vinden van oplossingen binnen de kaders en beschikbare budgetten vereist soms heel wat creativiteit. Communicatieve skills en empathie zijn even belangrijk als kennis van wet- en regelgeving.
 

Zorginkoper
Als zorginkoper voor CZ zorgkantoor voer je gesprekken met zorgaanbieders  op individueel en regionaal niveau. Mensen hebben soms de rest van hun leven te maken met de zorg die jij inkoopt. Het gaat dus heel direct om hun kwaliteit van leven. Kan de zorg meer passend worden geregeld? Kan er slimmer worden samengewerkt in de regio?

 

Meer weten?

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van CZ zorgkantoor.

Recruiter Robert

Benieuwd of CZ bij jou past?

Binnen het zorgkantoor kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter een WhatsAppje.

App met Robert