Vacatures 20 Meld je aan!

Vakgebied Staf & Management

Concerninkoper

Thijs begeleidt zijn collega’s bij inkooptrajecten. Vaak gaat het hierbij om de ICT.

Thijs begeleidt zijn collega’s bij inkooptrajecten. Vaak gaat het hierbij om de inkoop van ICT-producten en -diensten.

“Voor een inkoper bij een productiebedrijf gaat het vaak om de centen, hier gaat het om het totaalplaatje. Security is bijvoorbeeld heel belangrijk. CZ heeft veel  klantgegevens en is dan ook gebonden aan strenge wet- en regelgeving. Bij Inkooptrajecten moet je daardoor met heel veel aspecten rekening houden. Dat kun je als inkoper niet alleen, je moet altijd nauw samenwerken met de interne opdrachtgever, eindgebruikers en  specialisten zoals juristen en security experts.”

 

“Bij CZ kan veel. Als je kansen ziet om jezelf verder te ontwikkelen, is dat mogelijk. Sinds ik hier 7 jaar geleden begon, heb ik bij zowat continu opleidingen gevolgd. Op inkoop-gebied, op ICT-gebied, een Lean-opleiding … “

Er wordt hier veel aandacht besteed aan de balans tussen werk en privé. Wel zo fijn, met drie kleine kids.

- Thijs, Concerninkoper

“CZ is een grote organisatie. Maar dat merk je eigenlijk amper. De sfeer is gemoedelijk en gezellig en de manier van communiceren is open en informeel. Er wordt hier veel aandacht besteed aan de balans tussen werk en privé. Met drie kleine kids, is het wel zo fijn dat ik ook vanuit huis kan werken en zo nodig buiten de files om kan rijden.”

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Ingrid Cornelissen (Recruiter), op telefoonnummer 0628266355 of mail naar

Ingrid Cornelissen