Thijs

Concerninkoper

Concerninkoper

“Voor een inkoper bij een productiebedrijf gaat het vaak om de centen, hier gaat het om het totaalplaatje. Security is bijvoorbeeld heel belangrijk. CZ heeft veel  klantgegevens en is dan ook gebonden aan strenge wet- en regelgeving. Bij Inkooptrajecten moet je daardoor met heel veel aspecten rekening houden. Dat kun je als inkoper niet alleen, je moet altijd nauw samenwerken met de interne opdrachtgever, eindgebruikers en  specialisten zoals juristen en security experts.”

 

“Bij CZ kan veel. Als je kansen ziet om jezelf verder te ontwikkelen, is dat mogelijk. Sinds ik hier 7 jaar geleden begon, heb ik bij zowat continu opleidingen gevolgd. Op inkoop-gebied, op ICT-gebied, een Lean-opleiding … “

 

“CZ is een grote organisatie. Maar dat merk je eigenlijk amper. De sfeer is gemoedelijk en gezellig en de manier van communiceren is open en informeel. Er wordt hier veel aandacht besteed aan de balans tussen werk en privé. Met drie kleine kids, is het wel zo fijn dat ik ook vanuit huis kan werken en zo nodig buiten de files om kan rijden.”