Vacatures 20 Meld je aan!

Vakgebied Finance

Manager Declaratieverwerking

Met innovatieve technieken als process mining verbetert Ruud ons declaratieproces.

Met innovatieve technieken verbetert Ruud niet alleen ons declaratieproces maar draagt hij ook bij aan zorg van hogere kwaliteit.

“Er gaan vele miljoenen nota’s door deze organisatie. Stuk voor stuk declaraties die verwerkt en betaald moeten worden. Dat gebeurt voor het overgrote deel automatisch. Het is een complex administratief proces. Je mag echter nooit vergeten dat achter elke declaratie een mens zit. Iemand met een ziekte, iemand die geopereerd moest worden. We zetten innovatieve technieken als process mining en data-analyse in om de afhandeling van declaraties te verbeteren. En onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

 

“Sommige declaraties volgen een iets andere weg dan andere. Met process mining pikken we die eruit. We bekijken dan waarom ze afwijken. Is er iets wat eenvoudiger kan? Kan het sneller? Zo zijn we continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Maar we halen nog veel meer informatie uit onze data. Zo kunnen declaraties ook informatie geven over de kwaliteit van zorgverleners. Bijvoorbeeld: wat is het normale aantal herhaalbezoeken bij een bepaalde aandoening? Met data-analyse halen we deze informatie boven water. Onze zorginkopers maken hier dan weer gebruik van. Als zij meer informatie hebben, kunnen zij beter inkopen op kwaliteit, en profiteren onze klanten uiteindelijk van betere zorg.“

Elke dag staat er wel iets in de krant wat met ons werk te maken heeft. Het gaat dus echt ergens om.

- Ruud, Manager Declaratieverwerking

“Ik heb in het verleden in branches gewerkt waar het ging om winst maken. Het werk bij CZ geeft me veel meer voldoening. Elke dag staat er wel iets in de krant wat met ons werk te maken heeft. Het gaat dus echt ergens om. Wat wij doen, doet ertoe.”

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Diante van de Wouw (Recruiter), op telefoonnummer +31623552640 of mail naar

Diante van de Wouw