Vacatures 20 Meld je aan!

Vakgebied Zorginkoop

Programmamanager

Inge zorgt ervoor dat wensen van patiënten gehoord worden door onze zorginkopers.

Inge zorgt ervoor dat wensen van patiënten gehoord worden door onze zorginkopers.

“Ik onderhoud contact met onder meer patiëntenorganisaties. Door met patiënten in gesprek te gaan, kom je erachter hoe zij de zorg nu echt beleven en waar ze in de praktijk tegenaan lopen. Zo ontdekten we dat mensen die blind zijn voor kleine vragen, zoals het aanleren van een nieuwe route na een verhuizing, steeds opnieuw een verwijsbrief nodig hebben om ’blindheid’ vast te stellen. Dat is natuurlijk onnodig ingewikkeld. Toen we dat ontdekten, konden we dat eenvoudiger maken.”

 

“Bij CZ maken we afspraken met zorgverleners om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Dat doen we niet zomaar: cliëntenraden en patiëntenorganisaties willen dat we de lat hoog leggen op kwaliteit. En dat iedereen toegang heeft tot de beste zorg. Onze afspraken met ziekenhuizen kunnen bijvoorbeeld over de concentratie van zorg gaan, als dit leidt tot betere uitkomsten.”

De uitdaging in dit werk is om te zoeken naar gezamenlijke belangen en samen te werken aan zorg die verder gaat.

- Inge, Programmamanager

“De uitdaging in dit werk is om te zoeken naar gezamenlijke belangen en samen te werken aan zorg die verder gaat. Er lijkt soms een spanningsveld te zitten tussen het persoonlijk belang van de patiënt en het maatschappelijk belang van betaalbare zorg. Als ik ervoor kan zorgen dat de stem van patiënten gehoord wordt door de zorginkopers, als er begrip ontstaat voor elkaars situatie, dan ben ik tevreden. Als er energie ontstaat en er dingen in gang worden gezet, dan geeft dat echt een kick.”   

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Jacky van Rijswijk (Recruiter), op telefoonnummer 0657475876 of mail naar

Jacky van Rijswijk