Vacatures 19 Meld je aan!

Alle vakgebieden

Zorginkoop

CZ werkt met uiteenlopende zorgaanbieders, van huisartsen tot grote ziekenhuizen. Hoe maak je de prestaties van zulke uiteenlopende dienstverleners transparant en inzichtelijk? Welke criteria hanteer je bij de beoordeling? En hoe blijft de betaalbaarheid gewaarborgd? Bij het vakgebied Zorginkoop ga je op zoek naar een objectief en deskundig antwoord.

Zorginkoper

Als zorginkoper heb je veel verantwoordelijkheid. Namens CZ ben je de eerste contactpersoon voor de aan jou toegewezen zorginstellingen, of dat nu farmaceutische bedrijven zijn of ziekenhuizen. Je onderhandelt over behandelingen, de kwaliteit van de zorg en de prijs die hiervoor betaald gaat worden. Zodat de premiegelden zo goed mogelijk besteed worden. Je werkt nauw samen met een medisch adviseur.

CZ is op een goede manier bezig met innovatie in de zorg. We werken in kleine, projectmatige stappen, met de juiste focus.

- Femke, Zorginkoper GGZ

Stimuleren om te vernieuwen

Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg nog beter en nog toegankelijker kan. Daarom stimuleren we zorgaanbieders, van ziekenhuizen tot thuiszorgorganisaties, om te werken aan zorg die verder gaat. Zorginkoop heeft hier een belangrijke rol in. Want juist in onze contracten met zorgaanbieders kunnen we de prikkels opnemen die aanbieders motiveren om te blijven vernieuwen.

Economisch medewerker

Als economisch medewerker zorg je ervoor dat onze zorginkopers goed voorbereid de onderhandelingen met zorgaanbieders ingaan. Op basis van verschillende databronnen maak je analyses en rapportages. Wat is de gemiddelde prijs voor fysiotherapie in een bepaalde regio? Wat zijn de richtlijnen voor jeugdzorg? Hoe zien de voorwaarden in het huidige contract eruit? Jij duikt de inhoud in en maakt van de ruwe data bruikbare informatie.

Medisch adviseur

Onze zorginkopers willen afspraken maken met zorgverleners over de kwaliteit van de zorg. Maar hoe beoordeel je die? Welke criteria zijn belangrijk? Als medisch adviseur help jij onze zorginkopers bij deze vragen.

Interessante projecten

  • Inkoop op waarde: we willen de zorg inkopen die zo veel mogelijk waarde toevoegt voor de verzekerde. Het gaat hierbij met nadruk om de totale keten van zorg.
  • Regie in de regio: we stimuleren de lokale samenwerking tussen onder meer zorgaanbieders, gemeenten en patiëntenverenigingen met lokale afspraken.
  • E-health: deze online oplossingen geven patiënten meer regie over hun zorg. Daarom stimuleren wij innovaties op dit gebied.

Ontmoet je collega's

We kunnen je veel over onze organisatie vertellen, maar je toekomstige collega's kunnen dat veel beter. Zij weten als geen ander hoe het is om voor CZ te werken. Lees hun verhalen hier.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Jacky van Rijswijk (Recruiter), op telefoonnummer 0657475876 of mail naar

Jacky van Rijswijk

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Activiteer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures of verras ons met jouw open sollicitatie.