Jouw contract.
Zijn specialist.

CZ. Zorg die verder gaat

Zorginkoop

CZ werkt met uiteenlopende zorgaanbieders, van huisartsen tot grote ziekenhuizen. Hoe maak je de prestaties van zulke uiteenlopende dienstverleners transparant en inzichtelijk? Welke criteria hanteer je bij de beoordeling? En hoe blijft de betaalbaarheid gewaarborgd? Bij het vakgebied Zorginkoop ga je op zoek naar een objectief en deskundig antwoord.

Werken bij CZ is: de balans tussen kwaliteit en kosten vinden

Zorginkoper

Als zorginkoper heb je veel verantwoordelijkheid. Namens CZ ben je de eerste contactpersoon voor de aan jou toegewezen zorginstellingen, of dat nu farmaceutische bedrijven zijn of ziekenhuizen. Je onderhandelt over behandelingen, de kwaliteit van de zorg en de prijs die hiervoor betaald gaat worden. Zodat de premiegelden zo goed mogelijk besteed worden. Je werkt nauw samen met een medisch adviseur.

Rob

"CZ helpt je echt om te groeien. Ik heb hier een MBA gevolgd op het gebied van zorg."

Rob, zorginkoper Wijkverpleging en Geriatrische revalidatiezorg

Stimuleren om te vernieuwen

Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg nog beter en nog toegankelijker kan. Daarom stimuleren we zorgaanbieders, van ziekenhuizen tot thuiszorgorganisaties, om te werken aan zorg die verder gaat. Zorginkoop heeft hier een belangrijke rol in. Want juist in onze contracten met zorgaanbieders kunnen we de prikkels opnemen die aanbieders motiveren om te blijven vernieuwen.

Bovenop de ontwikkelingen

Als zorginkoper ben je de oren en ogen van CZ als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Je overlegt over innovatieve behandelingen, experimentele medicijnen en nieuwe samenwerkingsvormen. Wij helpen je om de juiste know-how op te doen. Jij zorgt ervoor dat je jouw kennis up-to-date houdt.

Economisch medewerker

Als economisch medewerker zorg je ervoor dat onze zorginkopers goed voorbereid de onderhandelingen met zorgaanbieders ingaan. Op basis van verschillende databronnen maak je analyses en rapportages. Wat is de gemiddelde prijs voor fysiotherapie in een bepaalde regio? Wat zijn de richtlijnen voor jeugdzorg? Hoe zien de voorwaarden in het huidige contract eruit? Jij duikt de inhoud in en maakt van de ruwe data bruikbare informatie.

Medisch adviseur

Onze zorginkopers willen afspraken maken met zorgverleners over de kwaliteit van de zorg. Maar hoe beoordeel je die? Welke criteria zijn belangrijk? Als medisch adviseur help jij onze zorginkopers bij deze vragen. Daarnaast ondersteun je onze organisatie bij de dienstverlening aan onze klanten. Het is duidelijk dat je een brede, medische kennis voor deze functie vereist is. Of je die nu hebt op het gebied van fysiotherapie of oncologische zorg. Je volgt de medische wetenschap op de voet.

Interessante projecten

  • Inkoop op waarde: we willen de zorg inkopen die zo veel mogelijk waarde toevoegt voor de verzekerde. Het gaat hierbij met nadruk om de totale keten van zorg.
  • Regie in de regio: we stimuleren de lokale samenwerking tussen onder meer zorgaanbieders, gemeenten en patiëntenverenigingen met lokale afspraken.
  • E-health: deze online oplossingen geven patiënten meer regie over hun zorg. Daarom stimuleren wij innovaties op dit gebied.

Ontmoet je collega's

Femke

Zorginkoper ggz

Femke is zorginkoper voor de ggz. Ze leidt een innovatief project op het gebied van e-health waarmee we willen bijdragen aan kortere wachtlijsten.

Lees meer

Inge

Programmamanager

Inge zorgt ervoor dat wensen van patiënten gehoord worden door onze zorginkopers.

Lees meer

Rob

Zorginkoper

Rob sluit voor CZ contracten af met onder meer thuiszorgorganisaties.

Lees meer

Fenna

Paramedisch Adviseur

Voor haar collega’s bij CZ is Fenna een vraagbaak op het gebied van fysiotherapie.

Lees meer

Marit

Concerninkoper

Concerninkoper, en deelnemer aan het Young Professional Programma.

Lees meer

Femke

Zorginkoper ggz

Bij CZ werk je aan zorg die verder gaat - Zorginkoper

Lees meer

Mis jouw droombaan niet!

Is bij CZ werken echt iets voor jou?

  • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe vacatures
  • Ontvang vacatures die altijd bij jou passen
  • Bepaal zelf de frequentie
Meld je aan!