Vacatures 28 Meld je aan!

Vakgebied Data

Scrummaster- René

René werkt als scrum master voor 3 verschillende data-teams. Wat hem het meest bevalt aan CZ is de warme, menselijke cultuur. “Iedereen heeft hart voor de zaak.”

René werkt als scrum master voor 3 verschillende data-teams. Wat hem het meest bevalt aan CZ is de warme, menselijke cultuur. “Iedereen heeft hart voor de zaak.”

Een goede tip

“Ik heb altijd in de consultancy gewerkt. Maar op een bepaald moment wilde ik gewoon deel uitmaken van een vaste club mensen met wie ik elke dag samenwerk. Een oud-collega werkte bij CZ en die was erg enthousiast. Op zijn aanraden heb ik gesolliciteerd.”

Menselijke maat

“Ik ben begonnen in de coronatijd. Een gekke tijd om te starten. Zeker als scrum master. Je bent er toch voor de mensen in je team. Gelukkig heb ik hele fijne collega’s en ging het goed. De cultuur bij CZ is sowieso erg prettig. We werken plezierig samen, iedereen heeft hart voor de zaak en de menselijke maat staat hier echt voorop.”

Je hebt hier veel kansen om je carrière zelf vorm te geven

- René, Scrummaster

Veel kansen

“Het vakgebied data is enorm in ontwikkeling. Dat betekent dat er veel kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Er zijn veel opleidingsmogelijkheden. En CZ is groot genoeg om lang boeiend te blijven. Je hebt hier veel kansen om je carrière zelf vorm te geven. Zowel horizontaal als verticaal. Dat was voor mij een belangrijke reden om voor CZ te kiezen.”

Data science

“Ik ben overgestapt van de IT-afdeling naar het data science-team. Voor mij een nieuw gebied. Heel leuk! Het team bestaat uit allemaal hoogopgeleide en gedreven mensen. Het is een internationaal gezelschap dus de voertaal is Engels. Een mooie bijkomstigheid is trouwens dat ik nu samenwerk met de oud-collega die me CZ aanraadde.”

Mooie projecten

“Het data science team ontwikkelt toepassingen die direct in de processen van CZ kunnen worden ingezet. Toepassingen die een paar jaar geleden technisch nog niet mogelijk waren. Zo maken we het werk van de business makkelijker en efficiënter. Dit zorgt er voor dat we onze verzekerden nog beter van dienst kunnen zijn.”

Wisselwerking tussen starters en ervaren krachten

“Ik ben niet alleen scrum master van het data science-team, maar ook nog van een Business Intelligence team. Die werken aan het data warehouse van CZ. Het zijn hele leuke teams, met ervaren collega’s met heel veel kennis en kunde, en enthousiastelingen aan het begin van hun loopbaan. De wisselwerking is gewoon heel erg leuk.”

Steeds innovatiever

“Innovatie was niet iets dat bij CZ van oudsher in de genen zit. Maar de laatste jaren heeft de organisatie innovatie echt omarmd. We worden steeds vernieuwender. Het is leuk om onderdeel te zijn van die beweging.”

Het verhaal van Maud

Als data translator zorgt Maud ervoor dat innovatieve technieken, zoals topic modelling en neurale netwerken, op de juiste manier worden ingezet.

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als Data expert kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Janneke een WhatsAppje.

App met Janneke