Vacatures 19 Meld je aan!

Vakgebied IT

Netwerkinfrastructuur Specialist

Tamim zorgt ervoor dat onze netwerkinfrastructuur top is.

Tamim werkte 12 jaar voor een detacheringsbureau, vooral in de ISP-sector. Nu zorgt hij ervoor dat onze netwerkinfrastructuur top is.

Meer tijd voor ontwikkeling

“Ik heb bijna 12 jaar voor een detacheringsbureau gewerkt, vooral in de ISP-sector, en werd uitgezonden door heel Nederland. Na zoveel jaar wilde ik eens iets anders en liefst wat dichter bij huis. Dat vond ik bij CZ. Omdat ik nu minder tijd kwijt ben aan reizen, heb ik ook meer ruimte om aan mijn ontwikkeling te werken.”

 

Dichter bij de eindgebruiker

“In de ISP-sector ben je heel gekaderd en specialistisch bezig. Bijvoorbeeld met MPLS, BGP, of lijnkaarten. Je hebt voornamelijk contact met andere ISP-partners. In een enterprise-omgeving zoals bij CZ is het werk diverser en heb je een bredere verantwoordelijkheid, van design tot inkoop en uitvoering. Je staat ook veel dichter bij de ‘echte wereld’, bij de eindgebruikers. Al in mijn eerste week kwam ik een leuke uitdaging tegen. De grafische vormgevers binnen CZ werken met hele grote databestanden. Zij hadden een langlopend probleem met trage bestandsoverdracht tussen de MAC-werkstations en de Windows-server. Sporadisch leken ook bestanden corrupt te raken. Een meerledig probleem dus. Ik heb geprobeerd de eindgebruikers in kleine duidelijke stappen te begeleiden naar een concrete oplossing. De eerste stappen gaven zichtbaar verbetering. Dat gaf mij een kick.”

 

Verantwoordelijk voor het gehele traject

“Andere mooie klussen waren zeer recent de LAN-refresh op de campus in Tilburg en de verhuizing van het datacenter in Roosendaal tijdens het pinksterweekend. Mijn ervaring met datacenters kwam hier goed van pas. Bij zulke klussen ben je in een ISP-omgeving meer bezig met de planning en stuur je de field-engineers vanuit kantoor aan. Nu was ik verantwoordelijk voor het gehele traject, inclusief het fysiek installeren van apparatuur.”

In gesprekken met vendors wil ik ze echt challengen.

- Tamim, Netwerkinfrastructuur Specialist

Betere zorg

“Dat CZ een maatschappelijk doel heeft, maakt het extra leuk om hier te werken. Ik vind het fijn dat ik een bijdrage kan leveren aan zorg die verder gaat. Ik ben me er erg van bewust dat al het geld dat we uitgeven, geld is van de verzekerden. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat dit zo effectief en efficiënt mogelijk wordt uitgegeven. In gesprekken met vendors wil ik ze ook echt challengen om de meeste waarde te leveren voor de laagste kosten.”

 

Studeren

“Voor mijn functie zocht CZ eigenlijk iemand met een hbo-opleiding. Die heb ik niet. Vanwege mijn ervaring werd ik toch aangenomen. Er was maar één voorwaarde: dat ik die hbo-opleiding alsnog ga volgen. Dat stond toch al enkele jaren op mijn verlanglijstje, dus ik was daar alleen maar blij mee. Als het goed is, ga ik dit jaar nog Bedrijfskundige Informatica studeren. Samen met mijn leidinggevende kijk ik nog of ik dit in deeltijd buiten de deur ga doen of in-house.”

 

Meewerken aan de toekomst

“CZ is druk bezig om haar processen te stroomlijnen. Dat geldt op elk gebied: applicaties, infrastructuur én werkwijzen. Ik verwacht dat er over een paar jaar echt een superorganisatie staat. Het is ontzettend mooi om hieraan te mogen meewerken. Om je stempel te kunnen drukken op de toekomst van deze mooie organisatie.”

Werken als ICT-er bij CZ?

Van development tot informatieanalyse of applicatiebeheer. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde specialisten.

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als zorginkoper kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Janneke een WhatsAppje.

App met Janneke