Vacatures 20 Meld je aan!

Vakgebied Marketing & Verkoop

Propositiemarketeer

Bianca staat aan de basis van veel nieuwe diensten die we onze klanten aanbieden.

Bianca staat aan de basis van veel nieuwe diensten die we onze klanten aanbieden.

“Regelmatig ga ik samen met een onderzoeker in gesprek met klanten. Zo wil ik achterhalen waar zij behoefte aan hebben. Het kunnen klanten zijn die relatief eenvoudige zorg nodig hadden, zoals fysiotherapie, maar ook mensen met hartfalen of bijvoorbeeld mantelzorgers. Ik wil weten hoe hun zorgtraject is verlopen, waar ze tegenaan lopen, of ze hulp nodig hebben. Hieruit destilleer ik pijnpunten. Zaken waarvoor er iets in de zorg zelf zou moeten veranderen, geef ik door aan mijn collega’s van Zorginkoop. Met de zaken waar wij zelf iets aan kunnen doen, ga ik aan de slag. De diensten die we ontwikkelen kunnen allerhande vormen hebben, van een online tool tot een telefoniedienst of iemand die bij je thuis komt.”

 

“Iets betekenen voor de maatschappij is een rode draad in mijn carrière. Van spullen verkopen krijg ik nu eenmaal geen energie. Van bijdragen aan een maatschappelijk doel wel. Dat doe ik met de proposities en diensten die ik ontwikkel. Daarmee draag ik bij aan zorg die verder gaat. Soms door ervoor te zorgen dat mensen een zorgverlener kunnen vinden waar ze sneller of beter behandeld worden, soms door het regelen van zorg makkelijker te maken. En soms gewoonweg door mensen meer regie te geven.“

Van spullen verkopen krijg ik geen energie. Van bijdragen aan een maatschappelijk doel wel.

- Bianca, Propositiemarketeer

“Ik werk aan meerdere projecten tegelijk. Van de eerste brainstorm tot het moment dat klanten de dienst gaan gebruiken, tot de optimalisatie. Tijdens zo’n traject heb ik veel met andere collega’s te maken. Ik werk bijvoorbeeld nauw samen met mensen van Zorginnovatie, ICT en Communicatie, maar ook met de collega’s die dagelijks klanten aan de telefoon hebben. Iedereen is hier erg gedreven. We willen echt het beste voor de klant en hebben het tegelijk gewoon heel leuk met elkaar. Dat is naast de inhoudelijke kant belangrijk voor mijn werkplezier.”

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Diante van de Wouw (Recruiter), op telefoonnummer +31623552640 of mail naar

Diante van de Wouw