Vacatures 14

“Toen ik hier binnenstapte, voelde het voor mij als thuiskomen.”

Vakgebied Finance

Manager

Renate helpt onze organisatie met bedrijfseconomisch advies en een kritische blik.

Renate helpt onze RvB en ons management om de doelen van de organisatie te behalen met bedrijfseconomisch advies en een kritische blik.

“Het is enorm belangrijk dat we ons blijven richten op het beheersen van de zorgkosten. Om scherp te blijven op doelmatigheid, kwaliteit en kosten. De vraag naar zorg zal de komende jaren alleen maar stijgen. Hier een ‘sense of urgency’ voor krijgen en houden, dat is een van de grote uitdagingen in mijn team.”

 

“Wat me trok aan CZ was de mindset. Het gaat hier over maatschappelijke impact, niet over aandeelhouderswaarde en dat bevalt me. Daar ben ik trouwens niet de enige in. Iedereen is zich hier erg bewust van het maatschappelijk belang. Ik ervaar CZ ook als een echt Brabants bedrijf. Waar dat precies in zit, weet ik niet, maar toen ik hier binnenstapte, voelde het voor mij als thuiskomen.”

Het gaat hier over maatschappelijke impact, niet over aandeelhouderswaarde en dat bevalt me.

- Renate, Manager

“Ik ben nauw betrokken bij de totstandkoming van het jaarverslag.  Hierin proberen we duidelijk te laten zien hoe CZ bijdraagt aan zorg die verder gaat. Zelf lever ik hier indirect een bijdrage aan door de organisatie scherp te houden. Door kritische vragen te stellen en te adviseren.“