Vacatures 14

Vakgebied Administratie

Kiezen voor ontwikkeling

Procesondersteuner Katja Cheglova zocht een manier om zichzelf te ontwikkelen. Met het Young Professional Programma heeft ze een goede basis gelegd voor de rest van haar carrière, vertelt ze.

“Ik ben bij CZ begonnen als uitzendkracht, tijdens mijn studie. Het werk dat ik deed vond ik niet uitdagend genoeg, het sloot ook niet aan bij mijn opleidingsniveau, maar ik wilde wel graag bij CZ blijven. Dus ben ik met mijn leidinggevende op zoek gegaan naar wat er allemaal mogelijk was binnen CZ. Zo ben ik bij mijn huidige functie als procesondersteuner uitgekomen én kwam het Young Professional Programma op mijn pad.”

Meteen enthousiast

“Ik was heel erg op zoek naar manieren om mezelf verder te ontwikkelen, niet alleen in mijn functie, maar ook persoonlijk. Wat vind ik belangrijk? Waar krijg ik energie van? Dat soort zaken komen veel aan bod in het programma, dus ik was er meteen enthousiast over.”

Superleuk en leerzaam

“De skills die je leert zijn niet alleen handig voor op het werk, maar ook in je dagelijks leven. Ik herken regelmatig situaties waarmee we in de trainingen te maken hebben gehad, zoals feedback geven en ontvangen en beïnvloedingsvaardigheden. Gesprekken oefenen met een acteur was superleuk en leerzaam.”

“De skills die je leert zijn niet alleen handig voor op het werk, maar ook in je dagelijks leven.

- Katja, Procesondersteuner

Vallen is ook goed

“Door de training kan ik zelf beter feedback geven. Ik durf vaker te zeggen wat ik denk en dan maar gewoon kijken wat er gebeurt. Uiteindelijk valt het namelijk altijd mee. Hetzelfde geldt voor dingen gewoon doen, zonder eerst om bevestiging te vragen. Ik heb nu geleerd dat als je een keer valt, nou dan val je. Ook goed.”

Veilig gevoel

“Wat mij opviel was hoe open iedereen in het programma durfde te zijn, meteen vanaf het begin, ook al kenden we elkaar nog niet echt. Dat zorgde ervoor dat het heel veilig voelde en het maakte het voor mijzelf makkelijker om ook open te zijn. Wat in de groep werd besproken, bleef in de groep.”

Mooie basis

“Het is echt niet zo dat je in een jaar tijd alles weet, wie je bent, wat je talenten zijn. Maar het Young Professional Programma vormt een mooie basis om je van daaruit verder te ontwikkelen. Het helpt je om zekerder van jezelf te zijn en je leert dat het oké is om fouten te maken. Ik zie het als een startschot voor de rest van mijn werkende leven.”

Het verhaal van Merel

In Merel haar laatste stage werkte zij bij een Amerikaans bedrijf. Dat was leuk maar ze kreeg heel weinig begeleiding. Het Young Professional Programma van CZ bleek precies wat ze zocht.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Diante van de Wouw (Recruiter), op telefoonnummer +31623552640 of mail naar

Diante van de Wouw