Vacatures 14

“Ik vind het fijn om te werken bij een verzekeraar die gefocust is op één doel: betere zorg.”

Vakgebied Staf & Management

Programmamanager

Emile houdt zich bezig met de vernieuwing van ons declaratieproces.

Emile houdt zich bezig met de vernieuwing van ons declaratieproces. Een enorme klus met grote consequenties voor de organisatie.

“De verwerking van declaraties is hét kernproces van een zorgverzekeraar. Bij een organisatie als CZ heb je het over miljoenen declaraties per jaar. Die moeten allemaal verwerkt worden, vergoed of ingehouden op het eigen risico. Dat moet snel en soepel, en we moeten de rechtmatigheid aantonen richting de overheid. Ons huidige systeem functioneert nog goed , maar is niet voorbereid op nieuwe eisen die in de toekomst gesteld worden.”

 

“Het nieuwe systeem moet onder andere technisch flexibeler worden, zodat de time-to-market van nieuwe producten en diensten flink verkort wordt. En het moet het mogelijk maken om meer te doen met data. Denk aan betere adviezen en producten en diensten die nog beter afgestemd zijn op de behoeften van onze klanten. Draagt dat bij aan zorg die verder gaat? Jazeker. Die missie zit in de vezels van de organisatie. Bij elk plan dat ik lanceer, moet ik laten zien hoe het bijdraagt aan het verbeteren van onze service of aan efficiënter werken.”

Bij CZ lopen we voorop met nieuwe ontwikkelingen als blockchain en data.

- Emile, Programmamanager

“Wat ik leuk vind bij CZ? Allereerst de dynamiek. Wet- en regelgeving veranderen continu en klanten verwachten steeds weer nieuwe dingen van ons. Ik vind het ook fijn om te werken bij een verzekeraar die helemaal gefocust is op één doel: betere zorg. En tenslotte is de omvang ideaal. CZ is zo groot dat we voorop kunnen lopen met nieuwe ontwikkelingen als blockchain en data. Tegelijk is de organisatie klein genoeg, waardoor de lijnen kort zijn en je dingen snel kunt regelen.”