Vacatures 28 Meld je aan!

Vakgebied Data

Young Professional

Eelko maakt deel uit van ons Young Professional Programma. Hij begon bij CZ op de afdeling Declaratieverwerking. Na 1,5 jaar stapte hij over naar Business Intelligence.

Eelko maakt deel uit van ons Young Professional Programma. Hij begon bij CZ op de afdeling Declaratieverwerking. Na 1,5 jaar stapte hij over naar Business Intelligence.​

Liefde voor de zorg

“Ik heb mijn hele leven al iets met de zorg. Als bijbaantje bezorgde ik vroeger bijvoorbeeld ook scootmobielen. Het was dus niet gek dat ik Gezondheidszorg Technologie ging studeren. Dat deed ik op de hogeschool in Tilburg. Daarna heb ik aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam de pre-master Gezondheidswetenschappen gedaan en de master Health Care Management afgerond.”

Een positief geluid over verzekeraars

“Ik koos heel bewust voor een zorgverzekeraar. In mijn studie heb ik wel geleerd hoe belangrijk verzekeraars zijn in ons zorgsysteem. Veel mensen zijn kritisch over hun rol, maar ik laat graag een positief tegengeluid horen. Dankzij organisaties als CZ kunnen verzekerden rekenen op een hoge kwaliteit van zorg en blijft de stijging van de zorgkosten binnen de perken.”

Binnenkort presenteren we een advies aan de Raad van Bestuur en de directeuren.

- Eelko, Young Professional

Het Young Professional Programma

“Ik heb hier eerst 1,5 jaar bij Declaratieverwerking gewerkt. Toen kreeg ik de kans om het Young Professional Programma te doen. Het leek me altijd al leuk om een soort traineeprogramma te doen, dus ik heb meteen gesolliciteerd. Ik zit samen met 12 andere jonge mensen in het programma. We krijgen verschillende trainingen, vooral op het gebied van soft skills. Ik ben er heel tevreden over. Je leert zowel de organisatie als je eigen sterke en je zwakke punten goed kennen.”

Serieus genomen

“Bij CZ nemen ze de input van jonge professionals heel serieus. Na 100 dagen mochten ik samen met de andere deelnemers aan  het Young Professional Programma een presentatie geven voor de Raad van Bestuur over wat ons opviel in de organisatie. Ook kregen we een onderzoeksopdracht mee. Binnenkort presenteren we ons advies aan de Raad van Bestuur en de directeuren.”

Unieke kans

“Ik werk nu bij de afdeling Business Intelligence. Daar houd ik me bezig met data. Ik heb geen achtergrond in data of IT, dus lag het misschien niet zo voor de hand om hier te solliciteren. Ik zag het als een kans die maar één keer voorbij komt. Gelukkig wist ik mijn leidinggevende ervan te overtuigen dat ik de juiste capaciteiten heb voor deze functie. Natuurlijk is er veel nieuw voor me. Ik leer het meest on the job en volg cursussen.”

Bijdragen aan de zorg

“Ik zou jonge professionals zeker aanraden om CZ te overwegen. Je komt terecht in een flexibele organisatie, waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en genoeg kansen hebt om jezelf te ontwikkelen. Een organisatie met een belangrijke maatschappelijke functie; je kunt hier echt bijdragen aan zorg die verder gaat.”

Het verhaal van Carly

Carly begon bij CZ als klantenadviseur. Zij besloot zich om te scholen tot developer.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Diante van de Wouw (Recruiter), op telefoonnummer +31623552640 of mail naar

Diante van de Wouw