Vacatures 14

Vakgebied Zorginkoop

Zorginkoper Wijkverpleging en Geriatrische revalidatiezorg

Rob sluit voor CZ contracten af met onder meer thuiszorgorganisaties.

Rob sluit voor CZ contracten af met onder meer thuiszorgorganisaties.

"Simpel gezegd houd ik me bezig met alle ouderenzorg buiten het ziekenhuis. Denk aan wijkverpleging en thuiszorg. Dat klinkt voor sommigen misschien wat stoffig, maar het is enorm dynamisch. Je moet met veel zaken rekening houden. Als ziekenhuizen hun patiënten bijvoorbeeld  eerder ontslaan, dan merk ik dat in mijn contracten. Het gaat bij een onderhandeling dan ook nooit over één zorginstelling. Ik kijk naar de hele regio. Ik overleg ook met gemeenten, stichtingen, belangenverenigingen, enzovoorts."

 

"Ik ben enorm blij met de kansen die ik hier krijg. CZ helpt me echt om te groeien. Zo kon ik een MBA volgen op het gebied van zorg. Ik was de jongste deelnemer, tussen heel veel ervaren bestuurders in de zorg. Die studie heeft me veel inzicht gegeven in mijn werkgebied." 

Ik ben enorm blij met de kansen die ik hier krijg. CZ helpt me echt om te groeien.

- Rob, Zorginkoper

“Ik heb het gevoel dat ik heel direct bijdraag aan zorg die verder gaat. Onder meer door instellingen te stimuleren om doelmatiger te werken. Of door ze te helpen om de hoeveelheid papierwerk naar beneden te krijgen. Maar ik praat ook met innovatieve partijen die domotica-oplossingen bieden waarmee mensen langer thuis kunnen blijven wonen. “

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Ingrid Cornelissen (Recruiter), op telefoonnummer 0628266355 of mail naar

Ingrid Cornelissen