Vacatures 20 Meld je aan!

Vakgebied IT

Developer

Carly Stoelman begon bij CZ als klantenadviseur. Zij besloot zich om te scholen tot developer.

Carly Stoelman begon bij CZ als klantenadviseur. Zij besloot zich om te scholen tot developer.​

Van vrijetijdsmanagement tot ontwikkelaar

“Ik ben zo’n 5,5 jaar geleden bij CZ begonnen. Eerst als klantadviseur, daarna als medewerker Relatiebeheer Zorgverleners. In die functie was ik als ‘key user’ betrokken bij een ICT-project. Ik ontdekte toen dat ik het werk van het ontwikkelteam razend interessant vond. Dat wilde ik ook wel doen! Mijn manager stond direct achter mij toen ik haar vertelde dat ik me wilde omscholen tot ontwikkelaar. Na enkele testen en een assessment ben ik mijn opleiding begonnen bij het ontwikkelteam waar ik al contact mee had gehad.“

Microsoft certificaat

“Toen ik in mijn nieuwe functie begon, hebben we een compleet opleidingstraject uitgestippeld. Ik heb al heel wat onderdelen afgerond, maar onlangs heb ik mijn eerste papiertje gehaald: het Microsoft certificaat Software Development Fundamentals.  Dat bewijst dat ik ondertussen over de juiste basiskennis beschik.”

Op ICT-gebied gebeurt hier enorm veel. Van websites en apps tot Big Data.

- Carly, Developer

Leren in de trein

“Ik werk in Tilburg maar woon in Goes. Dat betekent dat ik elke dag enkele uren in de trein zit. Die tijd gebruik ik om te studeren. Thuis hoef ik  eigenlijk niets meer te doen. Hoewel ik soms nog wel eens een avondje doorga omdat het zo interessant is. Maar het meeste leer ik  ‘on-the-job’.  Mijn teamleden zijn mijn docenten. Zij vangen me enorm goed op. Als ik een vraag heb, staat er altijd iemand klaar om me weer op weg te helpen.”

Een klein, hecht team

“Het ontwikkelteam is kleiner dan de teams waarin ik in vorige functies werkte. Daardoor kun je snel schakelen. Als ik iets getest wil hebben, kan ik direct naar de tester lopen. We zitten in de transitie naar de devops-methode. Dat is een ontdekkingstocht.“

ICT helpt zorg

“Ik ben op dit moment met een enorm leuk project bezig. We maken het mogelijk dat bepaalde gegevens van zorgverleners worden verwerkt in het IBZ-systeem van CZ (Integraal Beeld Zorgverleners). Hiermee kan bijvoorbeeld de afdeling Zorginkoop gerichter contracteren. Zo draag je als ICT’er indirect bij aan zorg die verder gaat. Ik vind het fijn om bij een organisatie te werken met zo’n maatschappelijk doel.”

CZ op je CV

“Ik denk dat het je als young professional veel profijt kunt hebben van een baan bij CZ. Zeker als ICT’er. Op ICT-gebied gebeurt hier namelijk enorm veel. Van websites en apps tot Big Data. ICT is nauw verweven met elk onderdeel van de organisatie.”

Het verhaal van Wout

Omnichannel workflow is een van de grootste ICT-projecten bij CZ. Outsystems ontwikkelaar Wout Peters is een van de vele ICT collega’s die zich met dit project bezighoudt.

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als zorginkoper kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Janneke een WhatsAppje.

App met Janneke