Vacatures 19 Meld je aan!

Vakgebied IT

Developer

Sander is een van de developers die ons nieuwe declaratiesysteem bouwt. Met dit systeem kan CZ straks declaraties realtime verwerken.

Sander is een van de developers die ons nieuwe declaratiesysteem bouwt. Met dit systeem kan CZ  straks declaraties realtime verwerken. Dit zorgt onder meer voor een betere service aan verzekerden.

Alles wordt realtime

“Tegenwoordig gaat steeds meer realtime. Mensen accepteren het eigenlijk niet meer als ze een paar dagen op een antwoord moeten wachten. Daarom werken we nu aan realtime declaratieverwerking. Daarmee vervangen we ons huidige declaratieverwerkingssysteem, een van de kernprocessen van onze organisatie.”

 

Betere service

“Realtime declaratieverwerking zorgt voor een enorme verbetering van de service aan medewerkers, verzekerden en zorgaanbieders. Als de applicatie straks af is, worden niet alleen de declaraties direct verwerkt, maar krijgt bijvoorbeeld de afdeling Declaraties ook realtime informatie. Zo kunnen zij onze verzekerden veel beter helpen.”

Je krijgt hier echt de ruimte om je ambities waar te maken.

- Sander, Developer

Het hart van de organisatie vervangen

“De realtime verwerking van declaraties is onderdeel van het project ‘Declaratieproces van de toekomst’. Ik ben sinds 2017 bij dit project betrokken. Toen ik hiervoor benaderd werd, was ik meteen enthousiast. Dit is een van die grote projecten die je als IT’er gewoon wilt meemaken. We gaan het kloppend hart van CZ vervangen door een state-of-the-art applicatie die sneller, moderner en goedkoper in onderhoud is. Dat is enorm uitdagend.”

 

Enkele dagen per week extern

“Het is de bedoeling dat we de nieuwe applicatie na livegang zelf gaan doorontwikkelen en onderhouden. Om de benodigde kennis op te doen, zit ik nu enkele dagen per week inhouse bij de softwareleverancier en draai ik volledig mee in hun ontwikkelteam. Als toekomstig kennishouder van de nieuwe applicatie kan ik straks collega-ontwikkelaars opleiden.”

Iedere dag leren

“Ik werk nu een jaar of 10 bij CZ. In die tijd heb ik zeer verschillende functies gehad. Ik vind het heel mooi dat je hier echt de ruimte krijgt om je ambities waar te maken. Op dit moment wil ik vooral een nog betere ontwikkelaar worden. Ik heb al veel opleidingen gedaan en leer nog iedere dag.”


Vernieuwend én voorzichtig

“Is CZ innovatief? Ja en nee. We zijn innovatief, omdat we met de nieuwste technieken werken en innovatie enorm wordt gestimuleerd. Zo delen we veel kennis en hebben we elke maand een Innovation Friday, waarop je aan je eigen projecten kan werken. Tegelijk zijn we ook behoudend. Als zorgverzekeraar staan we onder toezicht. Hierdoor staat bewezen kwaliteit boven continue vernieuwing. Die wisselwerking maakt het erg interessant.”

Het verhaal van Jorn

In de 6 jaar dat hij bij CZ werkt, heeft Jorn al twee keer een nieuwe functie gekregen. Nu is hij domeinarchitect.

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als IT'er kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Janneke een WhatsAppje.

App met Janneke