CZ

“CZ is heel ambitieus én heel sociaal.”

Karin helpt haar collega’s om het beste uit zichzelf te halen en probeert de beste mensen binnen te halen bij CZ.

“Ik heb bij andere verzekeraars gewerkt, maar was al langere tijd geïnteresseerd in CZ. Ik vond het altijd al een inspirerende organisatie. CZ was het eerst met het transparant maken van de prijzen van medische behandelingen. En we waren de eerste die daadwerkelijk met oplossingen kwam voor mensen met grote schulden. Ik ben er trots op om hier te werken.”

 

“CZ is een hele ambitieuze én een hele sociale organisatie. Dat zie je onder meer in de manier waarop er wordt samengewerkt. Dat gaat meestal heel organisch en natuurlijk. Zo was ik betrokken bij de totstandkoming van deze website. Daarbij werkte ik samen met een extern bureau en zeker 25 collega’s van andere afdelingen. Iedereen heeft hetzelfde doel: het beste voor de verzekerde.”

Karin
De samenwerking gaat hier meestal heel organisch en natuurlijk.
Karin, HR-beleidsadviseur

“Als HR-specialist draag ik er aan bij dat CZ-medewerkers het best zijn uitgerust om te werken aan zorg die verder gaat. Bijvoorbeeld door hen te helpen te investeren in hun duurzame inzetbaarheid. We zetten loopbaanadviseurs in die mensen helpen om meer uit hun talenten te halen. En met onze CZ Campus hebben we een eigen trainingsplatform, waar je voor allerhande soorten trainingen terecht kunt. Van een cursus ‘personal branding’ tot lessen in agile werken.”

App met Diante

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als zorginkoper kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Diante een WhatsAppje.

App met Diante