Vacatures 19 Meld je aan!

Vakgebied IT

Liesan scrummaster

Scrummaster Liesan wil haar team beter laten presteren. Als voorzitter van de OR zet ze zich ook in voor de hele organisatie.

Scrummaster Liesan probeert haar mensen te challengen. Zo laat ze haar team beter presteren. Als voorzitter van de OR zet ze zich ook in voor de hele organisatie.

Samenwerken met techneuten

“Hoe ik in de ICT terecht ben gekomen? Ik ben er ingerold. Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie heb ik nooit leren programmeren, maar ik begrijp wel wat techneuten bezighoudt. Ik vind het fijn om in een technisch vak te werken. Techneuten zijn over het algemeen wat directer. Die no nonsense sfeer bevalt me. En omdat mijn focus meer op de mensen ligt, op het coachen van het team, kan ik echt wat toevoegen.”

 

Goede privé-werkbalans

“Ik heb een aantal jaren als ICT-consultant gewerkt. Zo kwam ik bij veel bedrijven over de vloer, waaronder CZ. Ik vond het een topbedrijf. Warm en menselijk en met grote, maatschappelijke ambities. Toen ik kinderen kreeg, werd het moeilijker om mijn werk als consultant te combineren met het ouderschap. Toen heb ik bij CZ gesolliciteerd. De reistijd is overzichtelijk en ik kan mijn uren flexibel indelen. Ik werk ongeveer eens per week een dag thuis. En ik begin regelmatig wat vroeger of later om de files te vermijden.”

Ik vind CZ een topbedrijf: warm, menselijk en met grote, maatschappelijke ambities.

- Liesan, Scrummaster

Mensen helpen groeien

“Het leuke van mijn functie als scrummaster is dat ik mensen kan stimuleren om meer uit hun mogelijkheden te halen. Ik coach, geef trainingen, bereid workshops voor en organiseer groepssessies. Ik probeer mijn mensen te challengen. Kan het sneller? Kan het beter? Het is heel mooi om te zien hoe collega’s elkaar helpen en hoe snel een team kan groeien. Dat geeft veel energie!”

 

Complexe projecten

“Met mijn huidige team werk ik aan de Zorgvinder. Een applicatie die heel belangrijk is voor CZ. Klanten gebruiken de applicatie om gecontracteerde zorgverleners bij hen in de buurt te vinden. De applicatie gebruikt informatie uit verschillende systemen. Dat betekent dat we ook te maken hebben met updates en wijzigingen in deze systemen. We moeten dan ook regelmatig afstemmen met andere teams binnen CZ.”

Betrokken bij de organisatie

“Twee jaar geleden waren er verkiezingen voor de OR. Een collega vroeg me om ook mee te doen. Eigenlijk hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik ben erg betrokken bij de organisatie en ik wil graag meer invloed hebben en meer leren over het bedrijf. Ik vind het heel belangrijk dat CZ goed omgaat met haar medewerkers. Dat is cruciaal voor de continuïteit van het bedrijf. Ondertussen ben ik voorzitter van de OR. Ik zit regelmatig met de Raad van Bestuur aan tafel. Dat is ontzettend leuk. Ik word echt betrokken bij de strategie van de organisatie. Er gaat wel veel tijd zitten in mijn werk voor de OR. Daarom geeft CZ me daar een aantal uren per week voor.”

Het verhaal van Jorn

In de 6 jaar dat hij bij CZ werkt, heeft Jorn al twee keer een nieuwe functie gekregen. Nu is hij domeinarchitect.

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als IT'er kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Janneke een WhatsAppje.

App met Janneke