Vacatures 14

“Wat ik hier doe, heeft echt impact.”

Vakgebied Marketing & Verkoop

Propositiemarketeer

Lissa ontwikkelt nieuwe diensten voor onze verzekerden, zoals App de Dokter. Met deze app hoopt CZ iets te doen aan het huisartsentekort.

Lissa ontwikkelt nieuwe diensten voor onze verzekerden, zoals App de Dokter. Met deze app wordt de huisartsenzorg ontlast. Zo draagt CZ bij aan het oplossen van het huisartsentekort.

Het huisartsentekort aanpakken

“Er zijn te weinig huisartsen in Nederland. In sommige regio’s zijn er nog voldoende maar in andere, zoals Zeeland, is de situatie nijpend. Met ‘App de Dokter’ willen we een eerste stap maken om iets aan dit tekort te doen. Via de app kunnen mensen eenvoudige zorgvragen stellen. Met zulke apps wordt de normale huisartsenzorg ontlast en hebben huisartsen meer tijd voor de mensen die hen echt nodig hebben.”

 

Beeldbellen
“Onlangs hebben we een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan App de Dokter: beeldbellen met een huisarts. Dat maakt de app geschikt voor een veel breder scala aan vragen. Hierdoor zal de app hopelijk nog meer impact hebben op de vraag naar reguliere huisartsenzorg. Er zijn meer zorgverzekeraars met een app zoals App de Dokter, maar wij zijn de eerste die beeldbellen aanbieden. Daar ben ik best trots op.”

Ook jonge mensen kunnen hier echt hun stempel drukken.

- Lissa, Propositiemarketeer

Samenwerken
“Binnen dit project werken we nauw samen met andere partijen. Zo huurt een andere organisatie verpleegkundigen en huisartsen in. En weer een andere partij bouwt de app. Ik doe de marketing. Een van mijn grootste uitdagingen was het stakeholder-management. Hoe krijg je de juiste mensen aan tafel? Hoe krijg je de juiste akkoorden? Hoe stem je verwachtingen op elkaar af?”

 

Pionieren
“Met deze app lopen we voor de troepen uit. We zijn echt aan het pionieren. Zo zijn nog niet alle huisartsen enthousiast, onder meer omdat de huisarts via de app geen toegang heeft tot het medisch dossier van een patiënt. Zulke bezwaren begrijp ik heel goed, maar je moet tenslotte ook ergens een keer beginnen. We zijn continu bezig om het product te verbeteren en blijven in gesprek met alle betrokken groepen.”

Veel verantwoordelijkheid
“Ik werk nu ruim anderhalf jaar bij CZ. Ik vind het heel fijn dat je bij CZ veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Dat ik op mijn 26e al bij zo’n belangrijk, innovatief project de kar mag trekken, zegt wel wat. Ook jonge mensen kunnen hier echt hun stempel drukken. En als ik een bijdrage kan leveren aan het oplossen van het huisartsentekort, dan is dat fantastisch. Wat ik hier doe heeft echt impact.”

Het verhaal van Bianca

Bianca staat aan de basis van veel nieuwe diensten die we onze klanten aanbieden.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Savannah van Zweeden (Recruiter), op telefoonnummer 0647531471 of mail naar

Savannah van Zweeden