Vacatures 20 Meld je aan!

Vakgebied Staf & Management

Kiezen voor ontwikkeling

Business Controller Rob Smeets kwam uit de financiële dienstverlening maar voelt zich nu echt thuis bij CZ. Zijn deelname aan het Young Professional Programma heeft daar veel aan bijgedragen, vertelt hij.

“Bij mijn vorige werkgever heb ik kort meegedaan aan een ontwikkelingsprogramma voor jonge medewerkers, maar dat was echt lang niet zo goed als het Young Professional Programma van CZ. Door het programma heb ik echt een band met CZ opgebouwd, heb ik veel meer het idee dat ik onderdeel ben van de organisatie en voel ik me echt verbonden.”

Bijdragen aan zorgsysteem

“Mijn ouders werken allebei in de zorg, ik ben vroeger overspoeld met anatomieboekjes, maar ik ben zelf altijd meer van de cijfers geweest. Ik werkte eerder in de financiële dienstverlening, waar ik plat gezegd alleen maar met de centjes bezig was. Daar voelde ik me niet senang bij. Nu draag ik op een indirecte manier bij aan het zorgsysteem in Nederland, aan de betaalbaarheid, kwaliteit en toegankelijkheid.”

Ik groeide in mijn functie en ik groeide in de organisatie.

- Rob, Business Controller

Groeien in functie en organisatie

“Jezelf ontwikkelen, het leren kennen van de organisatie, samenwerken aan een opdracht is altijd leuk, dus toen ik de kans kreeg mee te doen aan het Young Professional Programma dacht ik meteen: waarom niet? Het programma kreeg best een grote rol naast mijn werk als Business Controller, vooral in het begin. Ik vond het heel fijn dat die twee dingen parallel liepen. Ik groeide in mijn functie en ik groeide in de organisatie.”

Menselijke organisatie

“Tijdens het Young Professional Programma leer je CZ goed kennen. Ik ben echt positief verrast door hoe menselijk CZ is, heel anders dan de financiële bedrijven waar ik eerder werkte. Je kunt iedereen aanspreken, iedereen is benaderbaar. Ik merk dat dit veel beter bij mij past. Het is echt een moderne organisatie.”

Opener en meer vertrouwen

“Ik ben nog nooit eerder zo’n hechte band met collega’s gehad, dankzij het programma. Het heeft me opener gemaakt, ik heb meer vertrouwen. Dat neem ik in de rest van mijn carrière mee.”

Het verhaal van Merel

In Merel haar laatste stage werkte zij bij een Amerikaans bedrijf. Dat was leuk maar ze kreeg heel weinig begeleiding. Het Young Professional Programma van CZ bleek precies wat ze zocht.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Diante van de Wouw (Recruiter), op telefoonnummer +31623552640 of mail naar

Diante van de Wouw