Vacatures 20 Meld je aan!

Vakgebied IT

Kiezen voor begeleiding

In mijn laatste stage werkte ik bij een Amerikaans bedrijf. Dat was leuk maar ik kreeg heel weinig begeleiding. Het Young Professional Programma van CZ bleek precies wat ik zocht.

“In mijn laatste stage werkte ik bij een Amerikaans bedrijf. Dat was leuk maar ik kreeg heel weinig begeleiding. Ik was daardoor heel bewust op zoek naar een bedrijf waar ik die begeleiding wel zou krijgen. Het Young Professional Programma van CZ bleek precies wat ik zocht. De enthousiaste verhalen van mijn zus, die al jaren bij CZ werkt, maakten het helemaal compleet,” vertelt Outsystems-developer Merel.”

Impact op de zorg van de toekomst

“Ik heb de rol van zorgverzekeraars in ons zorgstelsel altijd al interessant gevonden. Organisaties als CZ hebben een grote impact op de zorg van de toekomst. Het is echt mijn passie om daaraan bij te dragen.”

 

Een grote rol voor ICT

“Ik had geen enkele ervaring met programmeren. Toch koos ik voor het Young Professional Programma ICT. Bij vrijwel elke innovatie in de zorg speelt ICT een belangrijke rol. Daarom leek dit me heel interessant.”

Organisaties als CZ hebben een grote impact op de zorg van de toekomst.

- Merel, OutSystems-developer

Verschillende modules

“Het Young Professional Programma bestaat uit verschillende modules. In elke module werk je aan een ander onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling. Dat helpt je echt om impact te maken in de organisatie.”

 

Trainingen en cursussen

“Naast de trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb ik heel wat cursussen en online modules gevolgd op het gebied van ICT, waaronder een cursus programmeren in C#. Het meeste leer je echter on-the-job. “

 

Impact maken met OutSystems

“Ik kwam er al snel achter dat mijn interesse niet bij het hardcore programmeren ligt. Ik vind het leuk om met mensen te overleggen, om samen te werken. Zo ben ik bij OutSystems uitgekomen. Als OutSystems-developer werk je nauw samen met de business om snel tot nieuwe applicaties te komen. Zo kun je snel impact maken. In de toekomst zie ik mezelf meer in een rol als projectleider. Zo kan ik nog meer een directe impact hebben op de zorg.”

Meedenken over een belangrijk dossier

“Een van de mooiste dingen aan het Young Professional Programma is de strategische opdracht die je samen met andere young professionals doet. Wij gingen aan de slag met PGO’s (Persoonlijke Gezondheidsomgevingen), online toepassingen waarmee mensen aan de slag kunnen met hun gezondheid. Ik vond het te gek dat je als starter mag meedenken over zo’n groot en belangrijk onderwerp.”

 

Een grote impact op je carrière

“De impact van het Young Professional Programma op mijn carrière is heel groot. Zonder dit programma zou ik nooit zo’n groot netwerk hebben en zoveel kennis van de organisatie. En ik zou ik ook niet zoveel lef hebben om dingen gewoon aan te pakken en op mensen af te stappen. Wat dat betreft is het Young Professional Programma echt een kickstarter van je carrière.”

Het verhaal van Iris

Al tijdens haar studie solliciteerde Iris op de functie van junior bedrijfsjurist bij CZ. Vooral de ontwikkelmogelijkheden die CZ biedt trokken haar aan.

Benieuwd of CZ bij jou past?

Als IT'er kun je op diverse plekken binnen CZ aan de slag! Heb je vragen? Stuur onze Recruiter Janneke een WhatsAppje.

App met Janneke