Vacatures 20 Meld je aan!

Vakgebied IT

Young professional Danique

Danique werkt als developer. Ze kwam als Young Professional bij CZ binnen. “Hoe jouw ontwikkeling loopt, kun je hier zelf bepalen.”

“Danique werkt momenteel als software developer. Ze kwam als Young Professional bij CZ binnen. “Hoe jouw ontwikkeling loopt, kun je hier zelf bepalen.”, vertelt "oud" Young Professional Danique.”

Een breed programma

“Het leuke aan een Young Professional Programma is dat je de business goed leert kennen. Je werkt samen met andere professionals, ook mensen met hele andere achtergronden. Voor mij als IT’er was dat een leuke toevoeging.”

Een grote rol voor ICT

“Ik had weinig ervaring met programmeren. Toch koos ik voor het Young Professional Programma ICT. Bij vrijwel elke innovatie in de zorg speelt ICT een belangrijke rol. Daarom leek dit me heel interessant.”

Ik denk dat er heel wat redenen zijn om bij CZ aan de slag te gaan.

- Danique, Software developer

Persoonlijke ontwikkeling

“Het programma was heel interessant. Voor mij hadden vooral de trainingen die met persoonlijke ontwikkeling te maken hadden veel toegevoegde waarde. Denk aan leiderschapscursussen of een training presentatietechnieken. Die haalden me echt uit mijn comfort zone. Ik heb daar veel van geleerd.”

Kiezen voor CZ

“Ik denk dat er heel wat redenen zijn om bij CZ aan de slag te gaan. Allereerst kun je hier veel leren. Je wordt gestimuleerd om nieuwe dingen te doen, om je te ontwikkelen. Daarnaast is het een gezellige club en krijg je veel ruimte en vrijheid om je eigen pad te kiezen.”

Ruimte voor jou

“Zelf koos ik voor CZ vanwege de ruimte die je hier krijgt. Hoe jouw ontwikkeling loopt, kun je hier zelf bepalen. Je kunt zelf aangeven wat je leuk vindt, en als het mogelijk is, kun je dat gaan doen. In mijn geval vond ik het heel interessant dat ik me hier zowel met front-end als backend kan bezighouden.”

Waarde toevoegen

“Dat je bij CZ aan de slag gaat bij een organisatie met een maatschappelijk belang, is mooi meegenomen. Je maakt hier niet zomaar een website maar een belangrijke tool voor mensen om de juiste informatie te vinden over hun zorg. Zo voeg je echt waarde toe. Dat vind ik fijn.”

Het verhaal van Iris

Al tijdens haar studie solliciteerde Iris op de functie van junior bedrijfsjurist bij CZ. Vooral de ontwikkelmogelijkheden die CZ biedt trokken haar aan.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Janneke van Loon (Recruiter), op telefoonnummer +31657003540 of mail naar

Janneke van Loon