Vacatures 27 Meld je aan!

Vakgebied Staf & Management

Kiezen voor ontwikkeling

Al tijdens mijn studie solliciteerde ik op de functie van junior bedrijfsjurist bij CZ. Vooral de ontwikkelmogelijkheden die CZ biedt trokken me aan.

“Al tijdens mijn studie solliciteerde ik op de functie van junior bedrijfsjurist bij CZ. Vooral de ontwikkelmogelijkheden die CZ biedt trokken me aan. Ik had natuurlijk nog geen ervaring - toen ik begon moest ik mijn eindscriptie nog afronden - maar CZ was echt op zoek naar een starter. Mijn leidinggevende bij CZ dacht dat het Young Professional Programma echt iets voor mij was en heeft me aangemeld,” vertelt Bedrijfsjuriste Iris.”

Veel begeleiding

“Een van de mooiste dingen aan het Young Professional Programma is de begeleiding. Naast je leidinggevende heb je ook nog een mentor en een persoonlijk begeleider. Waar je ook tegenaan loopt, er is altijd wel iemand om even mee te sparren. Het is echt heel prettig als mensen met je meedenken.”

 

Nadenken over belangrijke dossiers

“De kern van het Young Professional Programma is een strategische opdracht waar je samen met de andere young professionals aan werkt. Wij mochten nadenken over het personeelstekort in de ouderenzorg. Het is heel mooi dat je de verantwoordelijkheid krijgt om met zo’n belangrijk dossier aan de slag te gaan. Ik vond het ook enorm leerzaam om samen te werken met mensen met hele andere achtergronden, zoals IT’ers.”

Ik kreeg de verantwoordelijkheid om met een belangrijk dossier aan de slag te gaan.

- Iris, Bedrijfsjuriste

Een netwerk opbouwen

“Het Young Professional Programma heeft een grote impact op mijn carrière. Het helpt me onder meer bij het opbouwen van een netwerk. Alleen al via de andere young professionals ben ik in contact gekomen met mensen die ik anders misschien pas na jaren zou leren kennen.”

 

Presenteren aan de bestuurders

“Wat voor mij een hoogtepunt was uit het Young Professional Programma? Een presentatie die ik gaf aan de bestuurders van CZ. Dat was enorm spannend maar ook heel leuk en leerzaam om te doen.  Ze geven je hier echt de kans om jezelf te laten zien binnen de organisatie. Dit versnelt je carrière aanzienlijk.”

 

Interessant werk

“Voor een bedrijfsjurist is het werk bij een zorgverzekeraar veel interessanter dan veel mensen denken. Je hebt met veel verschillende soorten recht te maken. Allereerst zijn er veel regels in de zorg, maar daarnaast heb je onder meer te maken met bestuursrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht. Je kennis moet heel breed zijn en je moet veel switchen. Geen dag is hetzelfde. Daar komt bij dat we bij de afdeling Juridische Zaken meer willen zijn dan die verplichte check aan het einde aan het einde van een traject; we willen echt meedenken, bijdragen aan zorg die verder gaat, net als de rest van organisatie.”

Positieve impact hebben

“CZ is een menselijk en maatschappelijk relevant bedrijf. Uiteindelijk draait het om gezondheid, niet om geld. Dat bevalt mij heel goed. Ik vind het belangrijk om met mijn werk een positieve impact te hebben op de maatschappij.”

 

Uit je comfort zone

“Tijdens het Young Professional Programma heb ik vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn carrière iets aan heb. Het is ook heel goed geweest voor mijn zelfvertrouwen, omdat ik gedwongen werd buiten mijn comfort zone treden.”

 

De organisatie verbeteren

“Als young professional kun je heel direct impact hebben op de organisatie. Als je processen ziet die slimmer kunnen, dan wordt er echt geluisterd naar jouw voorstel om het beter te doen. Zo kon ik al meerdere verbeteringen in gang zetten. Daar ben ik wel trots op.”

Het verhaal van Merel

In Merel haar laatste stage werkte zij bij een Amerikaans bedrijf. Dat was leuk maar ze kreeg heel weinig begeleiding. Het Young Professional Programma van CZ bleek precies wat ze zocht.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Ingrid Cornelissen (Recruiter), op telefoonnummer 0628266355 of mail naar

Ingrid Cornelissen