Vacatures 14

Vakgebied IT

OutSystems developer

Met innovatie helpt OutSystems developer Sylber de zorg. Nieuwe technieken en processen helpen om de zorg te verbeteren, kosten te besparen en mantelzorgers te ontlasten. Het geeft Sylber een goed gevoel om bij te dragen aan een maatschappelijk belang.

Met innovatie helpt OutSystems developer Sylber de zorg.  Nieuwe technieken en processen helpen om de zorg te verbeteren, kosten te besparen en mantelzorgers te ontlasten.  Het geeft Sylber een goed gevoel om bij te dragen aan een maatschappelijk belang.

Werk met impact

“In mijn vorige baan was ik eens gedetacheerd bij een biomedisch bedrijf. Het gaf me een goed gevoel bij te dragen aan een maatschappelijk belang. Dat wilde ik graag meer doen. Bij CZ kan dat. Je doet belangrijk werk voor een grote groep klanten. Je draagt bij aan betere zorg. En als een applicatie die jij ontwikkeld hebt 2 miljoen downloads heeft, dan geeft dat een enorme kick.”

 

Werken aan zorg die verder gaat

“Voor de zorg is innovatie van levensbelang. Met nieuwe technieken en processen kunnen we onder meer de zorg verbeteren, kosten besparen en mantelzorgers ontlasten. Vernieuwingen zijn mogelijk op vrijwel elk denkbaar gebied. Van nieuwe toepassingen door data science tot het versnellen van het declaratieproces.”

Doordat je steeds met nieuwe dingen bezig bent, leer je heel veel en groei je in je vak.

- Sylber, OutSystems developer

Warm welkom

“Ik werk hier pas sinds begin 2020. Het was wel gek om te beginnen tijdens een lockdown. Maar ondanks de coronamaatregelen ben ik heel warm ontvangen. Ik heb zelfs nog een drankje gedronken met mijn nieuwe collega’s. Op anderhalve meter afstand, vanzelfsprekend.”  

 

OutSystems

“Ik werk in OutSystems. Wat ik mooi vind aan dit platform is dat het een schakel vormt tussen de business en IT. Je kunt heel snel nieuwe functionaliteiten toevoegen. Daardoor kun je continu vernieuwen. Nu zijn we bijvoorbeeld bezig om een DigiD-inlog te integreren. Dat is iets waaraan de business echt behoefte heeft en wat veel nieuwe toepassingen mogelijk maakt.”

Denken vanuit de gebruiker

“Ik heb dagelijks contact met collega’s uit de business. Het valt me op dat zij echt vanuit de klant denken. Hoe kunnen we onze verzekerden nog beter bedienen? Kan het sneller, makkelijker, veiliger? Wordt de zorg er beter van?”


Innovatie is belangrijk

“CZ hecht veel waarde aan innovatie. Zo mag je 4 uur per week besteden aan de verdieping van je vak en aan innovatieve projecten. Daarnaast is er een soort interne campus waar je bijvoorbeeld cursussen kunt volgen. En je krijgt veel vrijheid om met je eigen ideeën aan de slag te gaan. Stel dat je je afvraagt of een mindfulness-applicatie de moeite waard is om te ontwikkelen, dan kun je dat in die tijd uitzoeken. Doordat je steeds met nieuwe dingen bezig bent, leer je heel veel en groei je in je vak.”

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Janneke van Loon (Recruiter), op telefoonnummer +31657003540 of mail naar

Janneke van Loon