“Mijn werk is ontzettend dynamisch”

Technisch applicatiebeheerder

Het draaiend houden van alle interne en externe webapplicaties; dat is Niels zijn verantwoordelijkheid als technisch applicatiebeheerder.​

“Ongeveer 15 jaar geleden startte ik op de helpdesk van CZ. Na een interne reorganisatie richtte onze ICT-directeur de afdeling ICT opnieuw in. Ik kreeg toen de mooie kans om technisch applicatiebeheerder te worden. Een paar jaar later maakte ik de overstap naar het webteam, waar ik nog steeds met veel plezier werk.”

 

“Wij hebben in ons team roulerend één week 24-uurs dienst. Daarnaast werk ik mee aan verschillende projecten in multidisciplinaire scrumteams. Door deze samenwerking met collega’s van verschillende afdelingen moet ik snel kunnen schakelen. Het maakt mijn werk als beheerder ontzettend dynamisch.”

Niels

"ICT staat bij ons aan de vooravond van de transitie van beheer naar regie."

Niels, Technisch applicatiebeheerder

“We hebben de strategische keuze gemaakt om (cloud)diensten af te nemen. Hiermee staat ICT bij ons aan de vooravond van de transitie van beheer naar regie. Een voorbeeld hiervan is de website www.cz.nl. Op dit moment wordt deze nog volledig intern beheerd in de Sitecore webCMS omgeving. We kijken nu of we dit platform in de toekomst kunnen afnemen als dienst. Als dit lukt, levert dat onze afdeling veel tijd op. Dat betekent dat we meer aandacht kunnen besteden aan innovatie. Zo kunnen we nog meer betekenen voor onze interne en externe klant!”