Vacatures 19 Meld je aan!

Vakgebied Zorgkantoor

Zorginkoper zorgkantoor

Bram is zorginkoper. Een functie die veel meer behelst dan alleen de financiën. “Ik houd ik me met een breed scala aan thema’s bezig. Van vastgoed tot wachtlijsten.”

Bram is zorginkoper. Een functie die veel meer behelst dan alleen de financiën. “Ik houd ik me met een breed scala aan thema’s bezig. Van vastgoed tot wachtlijsten.
 

Zingeving

“Na mijn studie Communicatie en Informatiewetenschappen ging ik aan de slag bij een IT-bedrijf. Dat was leuk, maar heel commercieel. Ik miste de zingeving. Ik wilde ik écht wat bijdragen. Zo kwam ik bij CZ terecht.”

 

Bijdragen aan betere zorg

“Ik kende CZ als  zorgverzekeraar. Maar ik had nog nooit van CZ zorgkantoor gehoord. Na wat onderzoek kwam ik erachter dat het zorgkantoor zich bezighoudt met de grote uitdagingen binnen de langdurige zorg. Dit sprak me heel erg aan. Je kunt hier echt wat bijdragen aan de toekomst van de zorg.”

 

Diversiteit

“Het leuke van mijn werk is de diversiteit. Naast zaken als financiën, tarieven, en productieafspraken, houd ik me met een breed scala aan thema’s bezig. Van vastgoed tot wachtlijsten, van zorginnovatie tot personeel.

Wil je meer informatie over de vacature of CZ?

Bel of app (graag zelfs!) dan met Ingrid Cornelissen (Recruiter), op telefoonnummer 0628266355 of mail naar

Ingrid Cornelissen