“Ik krijg alle kans om mezelf te blijven ontwikkelen.”

Business Intelligence Specialist

Nadat hij 1,5 jaar lang ons Young Professional Programma volgde, werkt Robin nu als Business Intelligence Specialist.

“Als Young Professional kreeg ik uitdagende opdrachten en volgde ik naast mijn werk een trainingsprogramma met een aantal andere Young Professionals. Na 1,5 jaar ben ik vanuit het Young Professional Programma binnen de ICT aan de slag gegaan met Business Intelligence. Als Business Intelligence Specialist ontsluit en transformeer ik data, zodat anderen in de business daar hun analyses op kunnen loslaten.”

 

“Dankzij mijn Young Professional Programma heb ik een goed beeld gekregen van zowel CZ als van het zorgveld. Ik zie een studie als een voorbereiding op het werkende leven. De universiteit is goed voor je algemene ontwikkeling, maar werken leer je on-the-job. Er wordt hier gekeken naar wie ík ben en welke kant ík op wil. Ik krijg alle kans om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarom heb ik als persoon kunnen groeien - en doe ik dat nog steeds. ICT-ontwikkelingen gaan snel, dus het is prettig dat we workshops en seminars mogen volgen.”

Robin

"Innovaties volgen elkaar snel op en de maatschappelijke impact is groot."

Robin, Business Intelligence Specialist

“Er zijn hier bij ons mooie uitdagingen voor ICT-ers. We werken per slot van rekening met een enorme hoeveelheid data: het zorgveld is divers en we werken met veel partijen samen. Innovaties volgen elkaar snel op en de maatschappelijke impact is groot. Je ziet binnen de hele organisatie terug dat we alles doen voor zorg die verder gaat.”